Modefabriek

Terug naar overzicht

Elke editietrekt de Modefabriek zo’n 15.000 bezoekers. Dit B2B platform is de nieuwste uitbreiding in het portfolio van Modefabriek BV, gevestigd in Amsterdam. Je vindt er brede, relevante content: fashion nieuws, merk-info, jobs en al het andere dat ons beweegt. Met talloze content- en community-mogelijkheden een waardevolle plek voor ons allemaal.

Vraag en aanbod vinden hun match in het gedeelte van de B2B marketplace. Voortaan sta je het hele jaar door in contact met jouw community. Push je zichtbaarheid, vergroot je netwerk en hou je volgers op de hoogte van je laatste nieuws.
Het online platform is een aanvulling op het fysieke evenement dat Modefabriek twee keer per jaar in Amsterdam organiseert. Door het offline event te verbinden met het online platform wordt de community en het bereik groter en sterker.
Sinds de oprichting in 1996 is Modefabriek uitgegroeid tot veel meer: een mix van stands met collecties, expo’s, stores, talks, trend forecasts, eten & drinken, muziek – en meer.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op de Modefabriek. Gezien de goede ligging van Amsterdam is Adexpo in staat snel te leveren en schakelen. Elke editie gaat er weer prachtig meubilair naar de Modefabriek. Kijk hieronder voor een aantal impressies.

Om je nog een idee te geven: de Lotus barkruk en stoel in cognac, samen met de Nora poef en de bank Ace in cognac. 2 zwarte Alma tafeltjes in 46cm en 69cm. Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen.

Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een koelkast, of een garderoberek. Of een locker om je spullen veilig op te bergen.
Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand, staat je beurs er niet bij op onze beursagenda, informeer naar de mogelijkheden! Het enthousiaste team van Adexpo helpt je graag verder.