Mobile World Congress

Terug naar overzicht

De combinatie van ‘s werelds grootste tentoonstelling voor de mobiele telefoonindustrie en een congres waarin vooraanstaande bestuursvoorzitters van mobiele operators, verkopers en content-eigenaren bijeen komen. Het Mobile World Congress werd eerst het GSM World Congress genoemd en later hernoemd naar 3GSM World Congress en intussen is de naam omgedoopt naar het Mobile World Congress. Het congres wordt al sinds 1987 gehouden, eerst in Londen ( 1987 – 1994) daarna vond het eenmalig in Madrid plaats. En van 1996 – 2006 heeft het congres in het Franse Cannes plaatsgevonden. Sinds 2007 wordt het congres jaarlijks gehouden in Fira de Barcelona, een handelsbeurscomplex in de voorstad L’ Hispitalet de Llobregat van Barcelona. Intussen is het event uitgegroeid naar meer dan 2.300 stands en meer dan 109.000 bezoekers.

Tijdens het Mobile World Congress worden o.a. plannen gepresenteerd. In 2014 ging Mark Zuckerberg het podium op om uit te leggen over zijn mobiele overname van WhatsApp en hoe hij miljarden mensen ging verbinden. Intussen is deze dienst niet meer weg te denken in de maatschappij. In 2017 werd bijvoorbeeld de eerste volledig elektrische raceauto gelanceerd tijdens het Mobile World Congress. De Formule E-auto heeft bijna het dubbele van de energie opslagcapaciteit en het dubbele bereik van het huidige model.

Ieder jaar worden er diverse thema’s besproken en uitlicht zoals; Connectiviteit, Een verbonden industrie, Kunstmatige Intelligentie, Startup Innovatie, De toekomstige samenleving… Allemaal gericht op het verbeteren van de huidige producten en het uitbreiden van het totale aanbod. Innoveren, ontwikkelen en creëren staan voorop tijdens het event omdat de mobiele telefoonindustrie een branche is waar de ontwikkelingen snel gaan.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

De locatie waar het Mobile World Congress wordt gehouden is de Fira de Barcelona Gran Via. Dit is een ideale locatie en ook een beursorganisator. Fira de Barcelona organiseert meet dan 120 beurzen, congressen en bedrijfsevenementen per jaar met meer dan 30.000 exposanten. De locatie heeft zo’n 240.000 beursoppervlakte.

Adexpo levert jaarlijks bij het Mobile World Congress in Barcelona. De leverdagen staan op voorhand vast en worden gecommuniceerd met onze klanten zodat iedereen weet wanneer er geleverd gaat worden en het meubilair wordt neergezet in de beurshallen. Heb je onze projecten pagina met het Mobile World Congress van 2019 al gezien? Hier wordt er gebruik gemaakt van het volgende meubilair: Barkruk ABOUT A BARSTOOL Grijs, Fauteuil MISHELL Grijs, Salontafel LUNAR ø64 wit, Fauteuil SWAN Oranje, Fauteuil SWAN Antraciet, Salontafel IKON ø64, Element ROUNDED wit, Element RECTANGLE Wit.

 

Ben jij op zoek naar een complete stand inrichting voor het Mobile World Congress? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl
Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand, staat je beurs er niet bij op onze beursagenda, informeer naar de mogelijkheden!