De MATEXPO is een monument onder de beurzen. Al 38 edities lang. Weinig beurzen hebben zo’n rijke geschiedenis als de MATEXPO. Dit betekent ook dat de beurs heel wat moeilijke tijden heeft zien voorbijkomen. Elke economische crisis die er sinds de oprichting van de beurs eind jaren 40 is geweest, heeft op de een of andere manier een invloed gehad. Toch zijn er een aantal constanten: een niet-aflatende groei in vraag en aanbod, diversificatie en innovatie hebben ervoor gezorgd dat de MATEXPO editie na editie kon uitbreiden. Meer machines, meer exposanten, meer bezoekers.
De MATEXPO is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. Als derde grootste vakbeurs in Europa ontvangt de MATEXPO als gevestigde waarde meer dan 40.000 bezoekers.

De MATEXPO is doorheen de jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in de wereld van het bouwmaterieel en dé referentie in de Benelux als trefpunt voor de bouw.
De MATEXPO staat voor:
*Een sectorbreed aanbod met de recentste toepassingen rond recyclage, milieu, reiniging en          goederenbehandeling
*Een vaste internationale waarde in de wereld van de professionele bouwindustrie
*Ruim 13 hectare aan machines voor wegenbouw, burgerlijke bouwkunde en bouwvoertuigen
*Meer dan 40.000 bezoekers die circa 16.500 unieke bedrijven vertegenwoordigen
*De prestigieuze Innovation en Green Award en de Marketing Award
*Ruimschoots media aandacht aangevuld met een breed gamma aan online promotietools en offline *promotiemateriaal
*Een uitgebreide en kostenefficiënte dienstverlening en faciliteitenaanbod, ook wat betreft randevenementen die u wenst te organiseren.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op MATEXPO. Gezien de goede ligging van Adexpo zijn we staat snel te leveren en te schakelen. Elke keer gaat er weer prachtig meubilair naar MATEXPO. Om je een indruk te geven: Een okergele Sit Down fauteuil samen met de 2- zits– en 3 zits Sit Down bank, gecombineerd met de zwarte Stylus salontafel. –Gevolgd door de Masters stoelen in mosterdkleur samen met de zwarte Copenhague zittafel. Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen. Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een flessenkoeler, een kapstok of een make-up spiegel.
Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand, staat je beurs er niet bij op onze beursagenda, informeer naar de mogelijkheden! Het enthousiaste team van Adexpo helpt je graag verder.