Light + Building

Terug naar overzicht

De Light + Building is het nummer één internationale branche-evenement. De wereldwijd toonaangevende vakbeurs voor licht- en gebouwentechniek presenteert intelligente en in netwerken opgenomen oplossingen, toekomstgerichte technologieën en actuele designtrends.
Meer dan 2.700 exposanten presenteren hun wereldprimeurs op Light + Building in het expositiecentrum van Frankfurt. Van de meer dan 220.000 bezoekers komt bijna de helft van buiten Duitsland. Tot de belangrijkste bezoekersgroepen behoren architecten, binnenhuisarchitecten, ontwerpers, planners en ingenieurs, maar ook vaklui en vertegenwoordigers uit de detail- en groothandel en uit de industrie.

De Light + Building is een vakbeurs voor innovatie, die alle elektrische gebouwentechniek omvat en met een zowel in de breedte als in de diepte uniek productspectrum de geïntegreerde planning van gebouwentechniek wil bevorderen. De Light + Building, ‘s werelds grootste vakbeurs voor verlichting en gebouwentechniek, toont oplossingen om het energieverbruik van gebouwen te verminderen en tegelijk het comfort in gebouwen te verhogen. De beurs omvat alles van LED- en fotovoltaïsche technologie tot elektrische voertuigen, ‘intelligente’ manieren om elektriciteit te gebruiken met ‘smart meting en ‘smart grids’. Door verlichting en netwerkdiensten voor gebouwen te combineren, kan de industrie een geïntegreerde reeks producten en diensten aanbieden die een cruciale bijdrage leveren aan de volledige benutting van het potentieel voor energiebesparingen in gebouwen.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op Light + Building. Elke keer gaat er weer prachtig meubilair naar Light + Building. Om je een idee te geven: Droom weg op de States bank met de bijbehorende fauteuil en poef. Dit samen met de Cocktail fauteuils en de States bijzettafel maakt het een voortreffelijk geheel.  Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen.
Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een kluis, verwijsbord. of een kookplaat .
Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand, staat je beurs er niet bij op onze beursagenda, informeer naar de mogelijkheden! Het enthousiaste team van Adexpo helpt je graag verder.