De K is de belangrijkste beurs ter wereld voor de kunststof- en rubberindustrie. Met zo’n 3.000 exposanten uit meer dan 60 landen is K-messe het ideale platform om zaken te doen en nieuwe contacten te leggen. Toonaangevende bedrijven uit de kunststof- plastic- en rubberindustrie tonen hier op het hoogste internationale niveau alles wat de branche te bieden heeft. De beurs biedt o.a. informatie over; grondstoffen en hulpstoffen, machines en uitrustingen, half afgewerkte producten, technische onderdelen, producten uit versterkt kunststof, diensten, onderzoek en wetenschap. K-messe is zeer interessant voor bedrijven in de volgende branches zoals; productie van kunststoffen, productie en verwerking van rubber, chemische bedrijven, verpakkingen en distributie, woning bouw, voertuigbouw, luchtvaart, ruimtevaart, elektronica, machine-en installatiebouw, landbouw, medische technologie, fijne mechanica, informatie en communicatie technologie, energietechniek, sport en vrije tijd.

De K-messe wordt gehouden in Messe Düsseldorf Duitsland. Messe Düsseldorf is ook tevens de organisator van het event.  Hierdoor is alle praktische informatie in één oogopslag terug te vinden in een overzichtelijke site van K-Messe en van Messe Düsseldorf.
Indien je de beurs graag wilt bezoeken, raden wij je aan om je bezoek goed voor te bereiden. Het is werelds grootste beurs op het gebied van kunststof en rubberindustrie, waardoor de beurs over 17 hallen wordt verspreid. Met meer dan 220.000 bezoekers uit 168 landen is het een druk bezochte beurs. Op de website van de beurs kan je de exposantenlijst en beurs plattegrond terug vinden. Tevens is het eenvoudig om online toegang tickets te bestellen, je vervoer te plannen en een eventuele overnachting te boeken.
Messe Düsseldorf is gemakkelijk te bereiken per auto, vliegtuig, bus of taxi. Ook per lokaal openbaar vervoer, per tram ben je vanuit het centrum van Düsseldorf snel op de beurslocatie.

De K-messe vindt 1x per drie jaar plaats, het is daarom belangrijk om ook na de beurs de ontwikkelingen en trends te volgen. Dit kan je doen om bijvoorbeeld na afloop van de beurs je in te schrijven op de nieuwsbrief van de K.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren bij de K-messe te Düsseldorf. De reisafstand vanuit Adexpo Roosendaal (NL) of vanuit Adexpo Neuss is ideaal door de snelle verbindingen. Van tafels, stoelen, bureaus en luxe loungehoeken tot aan keukeninrichting, wij zorgen dat alles compleet is in je beursstand bij de K-messe. Door hier te klikken, krijg je een indruk van één van de ingerichte beursstands van K-Messe 2016. Hier is het volgende meubilair toegepast: Stoel ABOUT A CHAIR wit, Stoel ABOUT A CHAIR Donkergrijs-Wit, Stoel ABOUT A CHAIR Donkerblauw-Lichtblauw, Barkruk ABOUT A BARSTOOL Donkerblauw-Lichtblauw, Barkruk ABOUT A BARSTOOL Donkergrijs-Wit, Barkruk ABOUT A BARSTOOL Wit, Zittafel BRIO ø80 Wit, Statafel BRIO ø80 Wit.

Ben jij opzoek naar een complete stand inrichting voor de beurs K-messe? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl
Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand, staat je beurs er niet bij op onze beursagenda, informeer naar de mogelijkheden!