De vakbeurs ISM is de grootste vakbeurs ter wereld op het gebied van zoetwaren en snacks en biedt inspiratie en innovatie. Tevens biedt het netwerkmogelijkheden, eerste klas exposanten en competente bezoekers. De perfect combinatie voor het grootste aanbod van merkconfectie en snacks. Tijdens de ISM vakbeurs is er ook een samenwerking met ProSweets Keulen, de internationale leveranciersbeurs op gebied van zoetwaren en snackindustrie. De beurs wordt opgedeeld in meerdere segmenten waardoor het overzichtelijk wordt voor de bezoeker. Cacao, chocoladeproducten, koekjes, snacks suiker confiserie ijs, en rauwe pasta’s zijn de kerncompetenties.

De organisator van het event en tevens locatie is de Koelnmesse te Keulen Duitsland. Zij organiseren de beurs jaarlijks waar meer dan 1750 exposanten exposeren en 37.000 bezoekers komen op 120.000 beursoppervlakte. De doelgroep van de bezoekers zijn o.a. kopers van de detailhandel en groothandel refererend aan de zoetwaren-, voedingsmiddelen en dranken groothandels, tankstations ketens, hypermarkten, leveranciers van foodservice, detail handel in zoetwaren, cash & Carry, banketbakkers en bakkerijen, producenten van snoep en snacks, voedingswetenschappers.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo is een van de hoofdleveranciers van de Koelnmesse waar de ISM wordt georganiseerd en levert daarom ook al jaren op de vakbeurs. Door op onderstaande link te klikken krijg je een indruk van een aantal stands qua inrichting.

Het volgende meubilair staat hier gepresenteerd: Stoel LIU Grijs, Stoel LIU Mosterd, Stoel LIU Oranje, Zittafel COPENHAGUE ø90 Zwart, Fauteuil SIT DOWN Okergeel, Bank SIT DOWN 2 Okergeel, Bank SIT DOWN 2 Parelgrijs, Fauteuil SIT DOWN Parelgrijs, Salontafel BELLA ø60 Zwart, Statafel SQUARE 60×60 Berken, Barkruk LEM Walnoten, Bank SOCIAL 2 Grijs, Salontafel STYLUS 59×59 Wit, Stoel CATIFA 53 Wood Wit, Zittafel 2-MEET-YOU 130×80 Wit, Fauteuil AIKO Oranje, Fauteuil AIKO Antraciet, Fauteuil AIKO Groen.

Ben jij op zoek naar een complete stand inrichting voor de beurs ISM? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl
Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand, staat je beurs er niet bij op onze beursagenda, informeer naar de mogelijkheden!