De ISH is ‘s werelds toonaangevende vakbeurs die zich richt op het verantwoordelijke beheer van water en energie in gebouwen. Het zet trends voor modern badkamerdesign, duurzame verwarming- en airconditioningstechnologie en intelligente huissystemen.

De ISH voldoet aan de groeiende vraag naar comfort, gemak, individualisering, welzijn en esthetiek. Geïntegreerde oplossingen kunnen aan al deze eisen voldoen en leveren een doorslaggevende bijdrage aan energie-efficiënte en grondstofvriendelijke bouwsystemen.
Meer dan 2.500 exposanten, waaronder alle marktleiders uit binnen- en buitenland, lanceren op de ISH hun nieuwste producten, technologieën en oplossingen op de wereldmarkt. De ISH speelt dan ook wereldwijd een leidende rol als de gelegenheid bij uitstek waar de branche samenkomt – 66 procent van de exposanten en 48 procent van de rond 190.000 bezoekers komen van buiten Duitsland.
De moderne badkamer is ontworpen als een uitnodigende en bijzondere ruimte, die alle zintuigen omvat en waarin zowel lichaam als geest zich even comfortabel kunnen voelen. De ISH-afdeling Water is ‘s werelds grootste showroom voor moderne badkamerconcepten en duurzame sanitaire oplossingen en toont het hele assortiment, van high-tech tot high-end design.
In de ‘Bathroom Experience’ presenteren de fabrikanten de nieuwste designtrends, samen met moderne duurzame technologie die is afgestemd op de behoeften van vandaag. Hoe ziet de badkamer van de toekomst eruit? En hoe zal ze beantwoorden aan de uiteenlopende behoeften van de mensen die er gebruik van maken? De oplossingen van de exposanten, die u in de zone ‘Water’ met eigen ogen kunt zien, zijn net zo gevarieerd als de wensen van de mensen.
Het efficiënte gebruik van energie is een van de belangrijkste thema’s van onze tijd. ISH presenteert de nieuwste technologieën en oplossingen voor de uitdagingen die voortvloeien uit de noodzaak om zowel het klimaat als onze natuurlijke hulpbronnen te beschermen. Het ISH Energy gedeelte van de beurs is de toonaangevende industriële beurs voor efficiënte verwarmings- en airconditioningstechnologie, gecombineerd met hernieuwbare energieën, en is daarmee het belangrijkste platform voor de baanbrekende gebouwentechnologieën van morgen.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op de ISH. Elke keer Er gaat er weer prachtig meubilair naar ISH. Om je een idee te geven: Hou het transparant, met de Louis Ghost stoelen aan de Angel zittafel in gesatineerd glas. Ook de Charles Ghost barkrukken worden gebruikt. Deze in kombinatie met de Lounge Up led statafel.  Geweldig om samen met de verlichtte led balie Lyon te presenteren. Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen.
Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een koelkast, nespresso-apparaat of een keukenblok met koelkast.
Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand, staat je beurs er niet bij op onze beursagenda, informeer naar de mogelijkheden! Het enthousiaste team van Adexpo helpt je graag verder.