Integrated Systems Europe, vaak de ISE genoemd, is de grootste beurs ter wereld voor de integratie van AV-systemen ( audio- visuele). Het jaarlijkse vierdaagse evenement, dat elk jaar in februari plaatsvindt, wordt georganiseerd en geleid door Integrated Systems Events.

Sinds de eerste ISE in 2004 is het evenement van jaar tot jaar gegroeid. In 2020 waren er meer dan 1.300 exposanten (met talloze nieuwe productlanceringen) en bezochten meer dan 116.000 bezoekers de beurs.
ISE is meer dan een beurs. Uitgebreide conferentie- en professionele ontwikkelingsprogramma’s van AVIXA en CEDIA, evenals het Main Stage-theater, zijn een integraal onderdeel van de toegevoegde waarde voor bezoekers en exposanten.
ISE is een joint venture tussen AVIXA en CEDIA – de twee toonaangevende brancheorganisaties voor de wereldwijde audiovisuele industrie. Het produceert B2B-beurzen en conferenties voor de professionele audiovisuele, elektronische systeemintegratie en IT-industrie.
Naast het vlaggenschipevenement Integrated Systems Europe is Integrated Systems Events ook verantwoordelijk voor Smart Building Conference, de Digital Signage Summit-serie en Integrated Systems Russia.
Daarnaast organiseert ISE talrijke conferenties voorafgaand aan de show en tijdens de show, evenals keynote speeches, off-site tech tours en talrijke netwerkmogelijkheden.
Het resultaat is een show met een creatieve en collaboratieve sfeer, die ervoor zorgt dat Integrated Systems Europe de ideale plaats is om uw zakelijke doelstellingen te bereiken.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op de ISE. Gezien de goede ligging van Amsterdam was Adexpo in staat snel te leveren en schakelen. Sinds 2021 wordt de ISE in Barcelona georganiseerd. Ook hier draait Adexpo haar hand niet voor om. Jaarlijks gaat er weer prachtig meubilair naar ISE. Om je een idee te geven:  de Vintage barkrukken in het zwart samen met Copenhague statafels. En ook de zwarte Vintage stoelen worden met de ronde en rechthoekige Copenhague tafel gecombineerd. een Quadrum statafel met witte Miunn barkrukken. De grijze Louvre fauteuils samen met de Ponta zittafel.  Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen.
Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een koelkast, balie. of een kluis om je spullen veilig op te bergen.
Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand, staat je beurs er niet bij op onze beursagenda, informeer naar de mogelijkheden! Het enthousiaste team van Adexpo helpt je graag verder.