De Interpack is de vakbeurs voor verpakkingen, verpakkingsmachines en machines voor de zoetwarenindustrie.  Het richt zich op de doelgroepen levensmiddelen, dranken, zoetwaren en bakkerijproducten, farmaceutische producten, cosmetica, non-food consumptiegoederen en industriële goederen in belangrijke opkomende markten, waarbij de nadruk op verschillende gebieden in elk afzonderlijk evenement ligt.

De Interpack wordt parallel gehouden met de beurs Components for Processing and Packaging.
Interpack is ‘s werelds grootste en belangrijkste vakbeurs voor de verpakkings- en aanverwante procesindustrie en trekt ruim 170 duizend bezoekers uit meer dan 165 landen. Met ruim 2800 deelnemers is de Interpack een absolute must voor toonaangevende bedrijven in de verpakkingsindustrie. Het is niet alleen een beurs met een veelvoud aan innovaties, maar ook de plaats waar leveranciers en klanten van over de hele wereld samenkomen om te netwerken en zaken te doen.
Geen enkele andere beurs laat zoveel verschillende materialen, oplossingen en innovaties zien voor alle industriële sectoren. Fabrikanten van verpakkingsmachines en verpakkingsmaterialen laten de laatste ontwikkelingen zien.
De Interpack is een van ‘s werelds belangrijkste beurzen in de verpakkingsindustrie en vertegenwoordigt de volledige waardeketen. Het assortiment loopt van de productie en verfijning van verpakkingsproducten en verpakkingsmaterialen van alle klassen op de verpakking en distributie tot kwaliteitsborging en consumentenbescherming. Op de beurs kan je dan ook alles zien, van de productie tot het verpakken van een product.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op de Interpack. Gezien de goede ligging van Düsseldorf is Adexpo in staat snel te leveren en schakelen. Elke keer gaat er weer prachtig meubilair naar Interpack. Kijk hieronder voor een impressie.

Om je nog een idee te geven: de Noa’s kun je op zoveel manieren gebruiken; het hoekelement in turquoise samen met het single element in turquoise en lichtgrijs. De Louvre fauteuils in het oranje doen ook samen met de barkruk Miunn in het wit en de Ikon statafel. Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen.
Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een koelkast, spiegel of een locker om je spullen veilig op te bergen.
Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand, staat je beurs er niet bij op onze beursagenda, informeer naar de mogelijkheden! Het enthousiaste team van Adexpo helpt je graag verder.