De InnoTrans is de toonaangevende internationale vakbeurs voor vervoerstechnologie, die om de twee jaar plaatsvindt in Berlijn. Onderverdeeld in de vijf beurssegmenten Spoorwegtechniek, Spoorweginfrastructuur, Openbaar Vervoer, Interieurs en Tunnelbouw, beslaat de InnoTrans alle 42 hallen van het Berlijnse expositiecentrum. De InnoTrans Convention, het spraakmakende voorprogramma van het evenement, vormt een aanvulling op de beurs en wordt in zijn geheel live uitgezonden.

Een unique selling point is de innoTrans baan en open ruimte met 3.500 strekkende spoormeters, waarop alles van tankwagens tot hogesnelheidstreinen vertegenwoordigd is.
De in 2016 geïntroduceerde Bus Display biedt voertuigfabrikanten de mogelijkheid om bussen te presenteren in de Static Display en op de direct aangesloten Demonstratiebaan.

Sinds de oprichting in 1996 is het een integraal onderdeel van het beurslandschap in Berlijn en functioneert sinds 2000 als het toonaangevende evenement van de industrie. Berlijn wordt beschouwd als Duits competentiecentrum voor verkeerstechniek met meer dan 220 gevestigde bedrijven en biedt daarom de ideale locatie voor een vakbeurs in dit formaat. Als een industrieplatform komen nationale en internationale leveranciers samen met kopers op het gebied van personen- en goederenvervoer. De belangrijkste productgroepen zijn spoorwegtechniek, spoorweginfrastructuur, interieurs, openbaar vervoer en tunnelbouw. Bovendien wordt op de spoorbanen op het buitenterrein een breed scala aan railgebonden voertuigen gepresenteerd, van motorwagens en locomotieven over railgoederenvoertuigen, trams, bouw- en railwegvoertuigen tot breed- en smalspoor. Een belangrijk onderdeel van de InnoTrans is de InnoTrans Convention. Met eersteklas deskundigenpanels en spraakmakende paneldiscussies heeft deze zich gevestigd als een internationaal communicatieontmoetingspunt voor top-besluitvormers uit politiek, economie en transport. Hier worden toekomstige trends en visies maar ook relevante mobiliteitsonderwerpen besproken. De Career & Education Hall biedt alle inzenders een centraal ontmoetingspunt en maakt het aanbod van de InnoTrans perfect af.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op InnoTrans. Elke keer gaat er prachtig meubilair naar InnoTrans. Kijk hieronder voor een impressie.

Om je nog een idee te geven: Big Business directiestoelen en Luxy conferentiestoelen. een Sutter fauteuil samen de Cube bank in combinatie met een Piccolo tafeltje. Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen.
Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een flessenkoeler, of een garderoberek. Of een locker om je spullen veilig op te bergen.
Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand, staat je beurs er niet bij op onze beursagenda, informeer naar de mogelijkheden! Het enthousiaste team van Adexpo helpt je graag verder.