De oorsprong van de IFFA gaat terug tot 1949, toen in het kader van een conferentie van de slagersbond van de VS-zone in Frankfurt am Main een begeleidende slagersbeurs werd georganiseerd. De Messe- und Ausstellungs-GmbH van Frankfurt am Main kreeg de opdracht deze te organiseren. IFFA bestrijkt de volledige markt voor de verwerking, verpakking en verkoop van vlees en alternatieve eiwitten. Zo biedt het de wereldwijde voedingsindustrie een platform voor innovatie en netwerking.

Messe Frankfurt begeleidt de dynamisch groeiende wereldwijde voedingsindustrie met drie internationale beurzen in Argentinië, Rusland en Duitsland: internationale evenementen die meer dan 2.600 exposanten en ongeveer 120.000 bezoekers van over de hele wereld aantrekken.
IFFA, ‘s werelds toonaangevende vakbeurs voor de mondiale vleesindustrie, zal haar productennomenclatuur uitbreiden met technologieën en oplossingen voor plantaardige producten en alternatieve eiwitten, met deze bredere basis, die een toekomstgerichte internationale trend weerspiegelt. Met de subtitel ‘Technologie voor vlees en alternatieve proteïnen’ brengt IFFA de snelle groei van vleesalternatieven en de achterliggende productieprocessen onder de aandacht.
“De markt voor alternatieve vleesproducten is momenteel een van ‘s werelds booming sectoren en wij willen deze ontwikkeling op IFFA in beeld brengen. Het kerngebied van de expertise van onze exposanten en bezoekers draait al sinds mensenheugenis om de verwerking, verpakking en verkoop van vlees en vleesproducten. We kijken er dan ook naar uit om deze focus uit te breiden, spannende nieuwe producten te presenteren en te discussiëren over intelligente toepassingen – een echte stimulans voor innovatie.”

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op de IFFA. Er gaat elke keer weer prachtig meubilair naar de IFFA. Om je een idee te geven wat er een vorige editie is geleverd; Rode, witte en grijze About a Chair stoelen, samen met de About a Barstools in het wit. Gecombineerd met een Ponta tafel en compleet gemaakt met de About a lounge fauteuils. Ze gebruiken hierbij de Alma salontafel van 69cm in wit essenhout. Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen.
Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een desinfectiezuil,  garderoberek of een snelvaatmachine.
Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand, staat je beurs er niet bij op onze beursagenda, informeer naar de mogelijkheden! Het enthousiaste team van Adexpo helpt je graag verder.