De IBC is ‘s werelds meest invloedrijke media-, entertainment- en technologiebeurs. Zes toonaangevende internationale organisaties zijn de eigenaren achter IBC en vertegenwoordigen zowel exposanten als bezoekers.
Vorig jaar trok de IBC meer dan 56.000 bezoekers uit 150 landen over de hele wereld, met meer dan 1.700 van ‘s werelds belangrijkste technologieleveranciers en een conferentie die het debat aanvoert.
IBC365 is een online community platform dat zakelijke kennis biedt voor de wereldwijde media, entertainment & technologie-industrie.

In het Paviljoen kunt u in contact komen met vertegenwoordigers van elk van de eigenaren van IBC, ontmoetingen regelen, speciaal samengestelde inhoud verteren, meer te weten komen over al hun nieuwste initiatieven en ontdekken hoe u of uw bedrijf nauwer betrokken kan raken. Samen vertegenwoordigen zij op IBC de belangen van zowel exposanten als bezoekers. Maak van deze gelegenheid gebruik, want zij bieden een ongeëvenaarde schat aan kennis en expertise en staan klaar om u te verwelkomen met nieuwe inzichten in de kwesties die van invloed zijn op het creëren, beheren en leveren van content.
IBC wordt geleid door de industrie, voor de industrie. Zes toonaangevende internationale organisaties zijn de organisaties achter IBC en vertegenwoordigen zowel exposanten als bezoekers. Hun inzichten zorgen ervoor dat de jaarlijkse conventie altijd relevant, uitgebreid en actueel is. Het is met hun steun dat IBC het toonaangevende internationale forum blijft voor iedereen die betrokken is bij het creëren, beheren en leveren van inhoud. Het bestuur van IBC wordt gevormd door de leiders van deze internationale organisaties en beschikken over uitgebreide ervaring binnen de industrie.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op de IBC. Gezien de goede ligging van Amsterdam is Adexpo in staat snel te leveren en schakelen. Er gaat elke keer weer prachtig meubilair naar IBC. Kijk hieronder voor een impressie.

Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen. Meer Weten? Vraag vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een koelkast, of een garderoberek. Of een locker om je spullen veilig op te bergen.