De missie van de Food ingredients Global (FI Europe) is het creëren van zinvolle verbindingen en het ondersteunen van innovatie in de Food & Beverage ingrediëntenindustrie.

Als exposant biedt deze formule een veel groter platform om uw innovatieve producten en oplossingen te laten zien en geeft u meer tijd om potentiële kopers van over de hele wereld te ontmoeten. Als je op zoek bent naar nieuwe ingrediënten, in contact wil komen met leveranciers en wil leren van een uitgebreid programma met top experts uit de industrie, dan is dit het evenement dat u niet mag missen!

Al meer dan drie decennia heeft Food ingredients Global één doel: de F&B-industrie samenbrengen door middel van live evenementen en digitale platforms. Wij zetten ons in om het hele spectrum van de industrie te ondersteunen via ons netwerk, onze knowhow en onze expertise.
Door de jaren heen hebben ze duizenden bedrijven in staat gesteld om hun bedrijf op te zetten en te laten groeien, netwerken op te bouwen en hun leadership te laten zien.
Hun content platform brengen je de laatste trends en inzichten uit de F&B industrie – artikelen over actuele onderwerpen, interviews met leaders, webinars en nog veel meer.
Hun wereldwijde conferenties bieden uitstekende mogelijkheden om van toonaangevende deskundigen te leren over de nieuwste innovaties in de sector.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op de FI Europe, zowel in Duitsland en Frankrijk. Gezien de centrale ligging van Roosendaal zijn we in staat goed en snel te leveren. Er gaat elke keer weer prachtig meubilair naar de FI Europe. Om je een idee te geven wat er de vorige keer is geleverd op de FI Europe: een witte Quadrum statafel met witte Fraga barkrukken samen met witte Vintage stoelen en een Ponta zittafel. Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen. Maak een statement! Gebruik prachtig tapijt met je eigen bedrijfslogo erin. Ook hier kan Adexpo je in voorzien.
Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een vitrinekast,  een balie met ledverlichting of een brochurestandaard.