De European Business Aviation Convention & Exhibition (EBACE) is een vooraanstaand evenement en de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor de Europese zakenluchtvaartgemeenschap. De beurs brengt bedrijfsleiders, overheidsambtenaren, fabrikanten, personeel van vluchtafdelingen, avionicabedrijven, fractionele aanbieders, charter/leasebedrijven en allerlei andere mensen die bij bijna elk aspect van de zakenluchtvaart betrokken zijn, samen. Vanwege de COVID-19 pandemie zal het evenement in 2021 virtueel worden gehouden onder de naam EBACE Connect.

De European Business Aviation Association (EBAA) is de belangrijkste vereniging die de zakenluchtvaart in Europa vertegenwoordigt. De EBAA is opgericht in 1977 en behartigt de belangen van meer dan 900 bedrijven in de zakenluchtvaart – directe leden of leden van geassocieerde organisaties – op alle niveaus in Europa, om een verantwoorde, duurzame groei van de zakenluchtvaart mogelijk te maken, de connectiviteit te verbeteren en kansen te creëren voor de zakenluchtvaart in Europa. Bovendien streeft de EBAA ernaar uitmuntendheid en professionalisme onder haar leden te bevorderen, zodat zij de beste veiligheid en operationele efficiëntie in hun klasse kunnen bieden.
De National Business Aviation Association (NBAA), opgericht in 1947 en gevestigd in Washington DC, is de toonaangevende organisatie voor bedrijven die afhankelijk zijn van vliegtuigen voor de algemene luchtvaart om hun bedrijven efficiënter, productiever en succesvoller te maken. De vereniging vertegenwoordigt meer dan 11.000 bedrijfs- en professionele leden, verspreid over de Verenigde Staten en wereldwijd. De NBAA levert meer dan 100 producten en diensten aan de zakenluchtvaartgemeenschap, waaronder de NBAA Business Aviation Convention & Exhibition (NBAA-BACE), ‘s werelds grootste handelsbeurs voor de burgerluchtvaart. De NBAA is ook gastheer van de Asian Business Aviation Conference & Exhibition (ABACE).

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren met trots op de Ebace. Jaarlijks gaat er prachtig meubilair naar de Ebace. Om je een idee te geven: De rode Aiko fauteuils geleverd met een Trompet salontafel. Hierbij zijn Vintage barkukken gecombineerd samen met Miura statafels. Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen.
Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een balie, desinfectiezuil of een locker om je spullen veilig op te bergen.