De vakbeurs Drupa is de grootste en meest toonaangevende beurs als het gaat om print technologieën. De grote internationale beurs is interessant voor de grafische industrie. Hoewel het een ‘drukgerichte’ beurs is, groeit elk jaar het aandeel grootformaat printers en sign gerelateerde producten op de beurs. Er worden diverse productgroepen bij de beurs gepresenteerd, te weten: premedia/print, premedia/multichannel, post press/converting/verpakkingen, nieuwe technologieën, materialen, apparatuur, services en infrastructuur. De exposanten richten zich op de volgende bezoekersdoelgroepen: bezoekers uit de printindustrie, verpakking en materialen industrie, nieuwe technologieën, printerinkopers, merk eigenaren, hoger opgeleide IT-experts, R&D, handelsorganisaties en gespecialiseerde instellingen, internationale vakpers en mediapartners.
Drupa biedt oplossingen voor print, media en verpakkingsproductie en tevens ook industriële toepassingen. Er zijn veel netwerk mogelijkheden en brengt de zakelijke wereld samen. Er wordt ingegaan op trends en innovaties op de markt. Daarnaast wordt er steeds gewerkt aan nieuwe businessmodellen en ontstaan er steeds nieuwe samenwerkingsverbanden tijdens en na de beurs.

De vakbeurs vindt 1x per vier jaar plaats en wordt georganiseerd door Messe Düsseldorf. Dit is ook tevens de locatie waar de beurs gehouden wordt.

 

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al een aantal jaren bij de vakbeurs Drupa voor zowel grote als kleine stands. Ben je opzoek voor een vergaderruimte naar een grote vergadertafel? Kijk dan eens naar de tafel ARKI wit, deze hebben wij in twee maken in ons assortiment opgenomen 240×120 én 300×120 cm. Ideaal te combineren met conferentiestoel LUXY zwart.

Ben jij op zoek naar een complete stand inrichting voor de beurs Drupa? Vraag vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl