De DMEXCO is Europa’s toonaangevende digitale marketing & tech event. Zij brengt marktleiders, marketing- en mediaprofessionals en tech-pioniers samen om de digitale agenda te bepalen. De DMEXCO is zowel mondiaal geïnformeerd als lokaal gericht en biedt een ecosysteem met seminars, debatten, exposities en masterclasses die de toekomst van de digitale economie schetsen en de marktwaarde stimuleren.

In Keulen zetten ze de toon als netwerk- en zakenplatform voor de digitale economie. Beslissers blijven zich informeren en laten zich inspireren, leggen contacten en sluiten deals. DMEXCO is de plaats waar het digitale zakendoen van morgen vandaag al kan worden ervaren. De Duitse Vereniging voor de Digitale Economie (BVDW) – met de speciale deelname van de Kring van Online Marketeers (OVK) – is de ideële en professionele partner van de DMEXCO en de eigenaar van het DMEXCO-merk. De DMEXCO wordt georganiseerd door Koelnmesse. De DMEXCO is dé ontmoetingsplaats voor professionals uit de industrie op alle niveaus, waar ideeën worden omgezet in daden. Ze willen innovaties in digitale marketing stimuleren en streven ernaar om ‘s werelds belangrijkste zakelijke geesten samen te brengen.
Met discussies, tentoonstellingen en mogelijkheden om in contact te komen met leiders van over de hele wereld, stelt de DMEXCO bedrijven in staat om op een wereldwijde schaal samen te komen om hun mediadoelstellingen te bereiken door de belangrijkste toekomstige trends in marketing, technologie en business te ontdekken. De DMEXCO tekent een routekaart van de toekomst van digitale marketing.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

De digitale wereld ontwikkelt zich steeds verder. Zij geloven in de onmisbare kracht van het samenbrengen van leidende zakenmensen van de digitale wereld.
De DMEXCO vertegenwoordigt nieuwe en innovatieve zakelijke kansen en creëert het centrale platform voor betrokkenheid, dialoog, leerervaringen en inspiratie, waardoor het een van de wereldwijd toonaangevende ecosystemen is voor besluitvormers op het gebied van digitale marketing en innovatie.

Adexpo levert al jaren op DMEXCO. Gezien de goede ligging van Keulen is Adexpo in staat snel te leveren en schakelen. Elke keer gaat er weer prachtig meubilair naar de DMEXCO. Kijk hieronder voor een impressie. Om je nog een idee te geven wat er de vorige keer is geleverd op de DMEXCO ; About a barstools in het zwart samen met Quadrum salontafels. Hier komen parelgrijze Sit Down banken bij met zwarte Lotus fauteuils. Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen.

Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een koelkast, een whiteboard of een locker om je spullen veilig op te bergen.