Breakbulk bouwt verbindingen tussen alle mensen die betrokken zijn bij de logistiek en het transport van project- en breakbulkladingen. Sinds 1989 is de Breakbulk een toonaangevend evenement gebouwd als antwoord op de marktvraag met conferentieprogramma’s die tijdige informatie leveren en levendige discussies op gang brengen, een gerespecteerd tijdschrift creëren dat de volledige industriële toeleveringsketen bedient en het hele jaar door een kalender van digitale programmering produceren voor on-demand kennis en inzicht van experts uit de industrie.

Breakbulk Europe is de grootste beurs voor projectlading en stukgoed industrie. En wordt georganiseerd voor de industrie, offshore wind-, olie- en gasbedrijven, vervoerders, havens, logistieke bedrijven, gespecialiseerde expediteurs en andere aanverwante dienstverleners. De beurs werd steeds gehouden in Antwerp Expo en daarna in Messe Bremen Duitsland, maar vanaf 2022 vindt de beurs plaats in Ahoy Rotterdam. Met meer dan 9,700 professionals uit de industrie en belangrijke beslissers aanwezig, is dit de perfecte plek om uw merk te laten zien. Als exposant kom je face-to-face met projecteigenaren, EPC’s, industriële fabrikanten en wereldwijde project expediteurs – de mensen die beslissen welke dienstverleners het volgende contract krijgen. Deel uw diensten en expertise rechtstreeks met kopers in een locatie ontworpen voor het maken van de verbindingen die u nodig hebt voor nieuwe business.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren bij Ahoy Rotterdam. Het is dan ook ‘ om de hoek’ vanaf onze locatie in Roosendaal. Zoek je een balie voor je stand voor het ontvangst van de bezoekers? Dat kan! Hier vindt je alle balies die Adexpo in haar assortiment heeft. Onze LYON balie is in diverse opstellingen te huur en kan ook perfect gebruikt worden als bar. Door de ingebouwde led verlichting kan je de stand de juiste sfeer meegeven. De led verlichting is namelijk in diverse kleuren in te stellen. Tevens zijn de balies ook afsluitbaar, waardoor je ook voldoende opbergruimte hebt in de stand.

Ben je op zoek naar een complete stand inrichting voor de Breakbulk? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan, neem direct telefonisch contact met ons op 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl