Breakbulk bouwt verbindingen tussen alle mensen die betrokken zijn bij de logistiek en het transport van project- en breakbulkladingen. Sinds 1989 is de Breakbulk een toonaangevend evenement gebouwd als antwoord op de marktvraag met conferentieprogramma’s die tijdige informatie leveren en levendige discussies op gang brengen, een gerespecteerd tijdschrift creëren dat de volledige industriële toeleveringsketen bedient en het hele jaar door een kalender van digitale programmering produceren voor on-demand kennis en inzicht van experts uit de industrie.

Breakbulk Europe is de grootste beurs voor projectlading en stukgoed industrie. En wordt georganiseerd voor de industrie, offshore wind-, olie- en gasbedrijven, vervoerders, havens, logistieke bedrijven, gespecialiseerde expediteurs en andere aanverwante dienstverleners.

De beurs werd steeds gehouden in Antwerp Expo en daarna in Messe Bremen Duitsland, maar vanaf 2022 zal de beurs verhuizen naar Ahoy Rotterdam. Voor meer informatie over Ahoy Rotterdam kan je hun eigen website raadplegen voor bijv. bereikbaarheid, evenementen agenda of het laatste nieuws. Tijdens de Breakbulk Europe staan er meer dan 10.000 exposanten uit meer dan 120 landen.
De beurs wordt georganiseerd door Breakbulk Events & Media / Hyve group.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren bij Ahoy Rotterdam, het is ook ‘ om de hoek’ vanaf Roosendaal gezien. Zoek je een balie voor je stand voor het ontvangst van de bezoekers? Dat kan, hier vindt je alle balies die Adexpo in haar assortiment heeft. Balie LYON is in diverse opstellingen te huur en kan ook perfect gebruikt worden als bar. Door de ingebouwde led verlichting kan je de stand de juiste sfeer meegeven. De led verlichting is nl. in diverse kleuren in te stellen. Tevens zijn de balies ook afsluitbaar waardoor je ook voldoende opbergruimte hebt in de stand.

 

Ben jij op zoek naar een complete stand inrichting voor de Breakbulk? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl