De beurs Aluminium, die om de 2 jaar wordt gehouden in de Messe Düsseldorf in Duitsland, is één van de grootste B2B platformen voor de aluminiumindustrie. Het is wereldwijd de grootste toonaangevende beurs  op het gebied van aluminium. Producenten, verwerkers, eindgebruikers en leveranciers van technologische oplossingen komen op deze grote beurs in Duitsland samen. De beurs is onderverdeeld in meerdere thema’s: Automotive, oppervlaktebehandeling, meten en testen, digitale productie, smelttechnologie, recycling, engineering, gebouw, walserijtechnologie, extrusie en tekenen, aerospace. Fabrikanten van machines, apparatuur en benodigdheden voor de productie, verwerking en afwerking van aluminiumproducten zijn echter ook vertegenwoordigd in het aluminium, met als gevolg dat de hele waardeketen van de grondstof tot halffabricaten tot het eindproduct onder één dak te vinden is. De nieuwste technologieën op het gebied van extrusie, warmtebehandeling, gieten, zagen of oppervlakteraffinage worden gepresenteerd aan het geïnteresseerde internationale publiek. Afhankelijk van de huidige situatie en relevantie worden geselecteerde onderwerpen voorzien van een eigen tentoonstellingsruimte.

De vakbeurs Aluminium is het juiste forum om de nieuwste producten en innovaties te ontdekken om van experts te leren, om geïnspireerd te raken door de baanbrekende ideeën, om nieuwe contacten te leggen en om veel waardevolle inzichten te krijgen in de nieuwste ontwikkelingen van de aluminiumindustrie. Naast de beurs wordt er ook een Aluminium congres georganiseerd waarbij de focus wordt gelegd op de toekomstperspectieven van de aluminiumindustrie, de digitalisering van de waardeketen en duurzame mobiliteit.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

De locatie van de vakbeurs Aluminium is Messe Düsseldorf en deze wordt eens per twee jaar gehouden. De beurs wordt georganiseerd door Reed Exhibitions Deutschland. Met meer dan 1.000 exposanten uit  meer dan 50 landen en ruim 27.000 bezoekers is het een grote beurs voor Messe Dusseldorf.

Adexpo levert al jaren op de Aluminium. Gezien de centrale ligging van Düsseldorf is Adexpo in staat snel te leveren en te schakelen. Elk jaar gaat er weer prachtig meubilair naar De Aluminium. Om je een idee te geven; een Lunar salontafel met Sutter fauteuils en de Trompet Statafel  samen met de Catifa barkrukken. Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen.

Ben jij op zoek naar een complete stand inrichting voor de beurs Aluminium? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl