Agro Techniek Holland

Ga terug naar overzicht

Agro Techniek Holland is de grootste landbouwbeurs in Nederland. Het is een tweejaarlijks outdoor evenement wat plaats vindt in Biddinghuizen. De beurs wordt georganiseerd voor fabrikanten, importeurs en dealers. Op de Agro Techniek wordt alles getoond wat de boer interessant vindt. De boer die werkzaam is in de landbouw, waaronder akkerbouwers, melkveehouders, loonwerkers, boeren met een gemengd bedrijf en iedereen die betrokken is bij het agrarische bedrijf. Het is niet zomaar een beurs. Naast het aanbod van duizenden landbouwmachines is er ook een trekkerparcours en een demoterrein van 40 hectare waar je kunt testrijden of voor een behendigheidscursus.

Op het demoterrein naast het beursterrein kunnen bezoekers kennisnemen van relevante machine- en bewerkingsdemonstraties. Ook wordt aandacht besteed aan precisielandbouw, door deelnemers die onder de noemer ‘precision farming’ landbouwtechnieken van de toekomst tonen in demonstraties en op hun stands.
Op deze manieren komen alle nieuwste machines, technieken en trends in de landbouwmechanisatie in exposities en demonstraties letterlijk weer tot leven op dit agro-evenement, dat in nauwe samenwerking met vele partners, brancheorganisaties en mediapartijen georganiseerd wordt. Elke editie is succesvol met zo’n 400 exposanten en 50.000 bezoekers.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op de Agro Techniek Holland. Misschien heb je alleen een koelkast nodig om je klanten een gekoeld drankje aan te bieden. Of een heerlijke comfortabele loungebank om de sfeer informeel te houden. Om je een indruk te geven wat we op de vorige editie van de  Agro Techniek Holland op een stand hebben geleverd is hier een overzicht: een koelkast samen met een praktische balie, wat comfortabele stoelen met een tafel en een documentatierek voor je folders. Wil je tapijt in je stand? Ook dat regelen wij; tapijttegels, vinyl, laminaat of tapijt met je bedrijfslogo?

Ben jij op zoek naar een complete standinrichting voor Agro Techniek Holland? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl