Evenementenhal Hardenberg

Terug naar overzicht

Op een half uurtje rijden van onder meer Zwolle, Almelo en Emmen, bevindt zich de Evenementenhal Hardenberg. Sinds 1994 worden er op deze locatie, met de bekende no-nonsense en gastvrije aanpak, talloze evenementen georganiseerd. In 2016 is deze evenementenlocatie overgenomen door Easyfairs en daarmee behoort de organisatie nu wereldwijd tot de top 20 van beurs- en evenementenorganisators.

De ruim opgezette beurshallen in Evenementenhal Hardenberg worden geroemd vanwege hun veelzijdigheid en sfeervolle ambiance. De hallen zijn geschikt voor zowel beurzen, concerten, evenementen, congressen of voor een groot bedrijfsfeest.

Met maar liefst 25.000 m2 aan expositieruimte, is in Hardenberg werkelijk alles mogelijk. Evenementenhal Hardenberg huisvest ruim zeven grote hallen die met elkaar verbonden zijn. Ondanks de omvang van elke hal heerst er op elke plek een gemoedelijke en intieme sfeer. Elke hal biedt haar eigen toiletgroep, heeft een entree inclusief receptie en vergaderzalen nabij en heeft horecavoorzieningen binnen handbereik. Drie zalen zijn aangesloten op de keuken en hebben buffetpunten waardoor het u op culinair gebied aan niets ontbreekt. Aan de oostkant van het complex is de multifunctionele congreszaal de Klepperzaal waar in notime elke evenement gecreëerd kan worden.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in Evenementenhal Hardenberg waar wij gegarandeerd leveren

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement in Evenementenhal Hardenberg? Wil je hoge barkrukken met statafels of laag loungemeubilair huren voor bijvoorbeeld de Transport Compleet, AMT Live, Bouw relatiedagen, Winterfair, Recreatie Vakbeurs of Installatie Vakbeurs? Wij regelen je meubilair in Evenementenhal Hardenberg. Dat wil zeggen, we leveren het op de stand, pakken het meubilair uit en nemen de emballage mee terug. Van complete keukeninrichting tot gezellige zithoekjes, bij Adexpo kun je voor vele zaken terecht.

Mocht je gebruik willen maken van designmeubilair zoals bijvoorbeeld van het Italiaanse merk PLANK, dan biedt Adexpo een enorme keuze. Een belangrijke en populaire productgroep van PLANK die verhuurd wordt door Adexpo betreft de serie MIURA. Het ontwerp is van Konstatin Grcic. De barkrukken uit de serie MIURA zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Tevens verhuurt Adexpo bijbehorende statafels, maar ook zit- en salontafels.

Ook verhuurt Adexpo diverse lijnen van het Italiaanse merk Kartell. Naast stoelen, krukken en tafels is in het assortiment ook designartikelen opgenomen zoals lampen, vazen en kleurige afvalbakjes.

Benieuwd naar andere locaties waar wij regelmatig verhuurmeubilair leveren in Nederland? Bekijk hier enkele andere beurslocaties in Nederland! Mis je een locatie? Geen zorgen! Niet alle locaties hebben wij beschreven op onze website. Neem contact met ons op via email info@adexpo.nl of bel ons op 0165 57 39 39 om een offerte op maat te ontvangen.