Vraag via info@adexpo.nl de prijslijst per 1-7-2023 in Excel aan met het laatste nieuwe design meubilair!

Brabanthallen Den Bosch

Terug naar overzicht

Al jaren bewijst Brabanthallen ’s-Hertogenbosch dat de grootte van een locatie niet ten koste hoeft te gaan van gastvrijheid en een prettige sfeer. In één van Nederlands grootste evenementenlocaties kun je elke m2 invullen zoals je dat wenst. Met diverse snelwegen en het openbaar vervoer op loopafstand is het de ideale evenementenlocatie. In november 2017 is de Brabanthallen feestelijk heropend. Het huidige middenterrein van de Brabanthallen is overkapt waardoor er een nieuwe centrale hal is ontstaan van 7000 m2 die alle andere hallen verbindt. Door de uitbreiding staat de teller nu op 55.000 m2 aan eventruimte en is de Brabanthallen de grootste eventlocatie in Zuid-Nederland. In De Brabanthallen ’s-Hertogenbosch worden jaarlijks diverse beurzen, congressen, concerten en andere grootschalige bijeenkomsten gehouden. De Brabanthallen ‘s- Hertogenbosch is het op twee na grootste evenementencomplex van Nederland; alleen RAI Amsterdam en de Jaarbeurs Utrecht zijn groter. Vroeger werden er in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch wekelijkse vee- en paardenmarkten gehouden. Vanwege het gevaar van epidemieën zijn dat soort markten afgeschaft. Het oude gedeelte welke congrescentrum 1931 noemt, gelegen aan de Oude Engelenseweg, is een rijksmonument.

 

De Brabanthallen zijn prima bereikbaar per auto vanuit snelwegen vanuit heel Nederland. Het is op ongeveer 40 auto minuten rijden vanuit Eindhoven, Tilburg, Breda, Utrecht, Arnhem en Nijmegen. En op 30 minuten rijden van Eindhoven airport en de Duitse en Belgische grens. Er is voldoende parkeergelegenheid van zo’n 4000 plaatsen bij de Brabanthallen en het is op voorhand mogelijk om een parkeerkaart te kopen. Zo hoef je niet in de rij te staan bij de parkeerautomaat.  Indien je per openbaar vervoer wilt komen vanuit een andere stad, dien je eerst naar het centraal station Den Bosch te reizen. Vanuit hier is het ca. 15 minuten wandelen naar de Brabanthallen. Tevens heb je de mogelijkheid om een OV fiets te huren vanaf het centraal station. En natuurlijk is het mogelijk om je per taxi te verplaatsen. Wil je voorafgaande of na afloop van een beurs of evenement overnachten in de buurt van de Brabanthallen? Dan biedt Den Bosch en omgeving hiervoor tal van mogelijkheden. De gezellige binnenstad van ’s-Hertogenbosch ligt op 10 minuten wandelen van het beurscentrum.  Wil je meer informatie over de Brabanthallen ‘s – Hertogenbosch, bezoek dan hun website: https://www.brabanthallen.nl/

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in Brabanthallen Den Bosch waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch? Wil je stoelen of tafels huren voor bijvoorbeeld Indoor Brabant, Festivak, Energie, Ecomobiel, Empack, Renovatie of de Margriet Winterfair? Dan zit je goed bij Adexpo. Wij regelen je meubilair in Brabanthallen ‘s- Hertogenbosch.  Van een fauteuil, balies, vitrine of bureaustoelen, Adexpo heeft het allemaal in haar assortiment om jouw ideale beursstand of event in te richten. Wat dacht je van tapijt, tapijttegels, laminaat en verdere vloerbekleding. Informeer naar de mogelijkheden bij Adexpo.

Bij het inrichten van een stand wordt er vaak essentieel meubilair vergeten zoals bijvoorbeeld een kapstok. Adexpo heeft o.a. ook kapstokken in haar assortiment van Pedrali in het assortiment.
Pedrali maakt eigentijds industrieel desigmeubilair sinds 1963 en staat bekend om het gebruik van degelijk materiaal en praktische designs. Als het gaat om duurzaamheid doet Pedrali het goed, men kijkt tijdens het productieproces waar er verbeterd kan worden en naar de inkoop van duurzaam materiaal.

En wat dacht je van een balie met krukken voor het ontvangst op de stand of zitmeubilair voor in de lounge hoek. Onze bank/poef BOULI leent zich ideaal voor een aangeklede loungehoek. BOULI is een bank / poef van het merk Noti. Noti heeft veelzijdig, functioneel meubilair met vaak een modulair ontwerp. Het is een Pools merk wat al meer dan 16 jaar in de markt is. De ontwerpen, gemaakt door Poolse designers zoals bijvoorbeeld Porečński en Piotr Kuchciński zijn modern en elegant. Alle collecties komen voort uit samenwerkingen met de meest gerenommeerde ontwerpers, niet voor niets dat ze al drie keer de Red Dot Design Award gewonnen hebben. Het is daarom zeker aan aanrader om eens op de website van NOTI te kijken.

Wist je dat je ook koppelbare stoelen kan huren bij Adexpo voor je conferentie of event? Gaat het om een zaalinrichting van 25 koppelbare stoelen of +500 zitplaatsen in een beurshal, Adexpo zorgt voor het juiste meubilair, levering en uitloop/plaatsing van de conferentiestoelen volgens plattegrond. De congresstoelen kan je hier terug vinden.

Adexpo levert al jaren bij de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en heeft daarom een goede samenwerking met hen. Ga jij ook voor een betrouwbare partner voor het huren van meubilair? Ga dan de samenwerking aan met Adexpo.

Benieuwd naar andere locaties waar wij regelmatig verhuurmeubilair leveren in Nederland? Bekijk hier enkele andere beurslocaties in Nederland! Mis je een locatie? Geen zorgen! Niet alle locaties hebben wij beschreven op onze website. Neem contact met ons op via email info@adexpo.nl of bel ons op 0165 57 39 39 om een offerte op maat te ontvangen.