Palais des Congrès de Paris

Terug naar overzicht

Het Palais des Congrès de Paris dat vlak bij de Arc de Triomphe ligt, ontvangt jaarlijks meer dan 1.200.000 bezoekers en 235 evenementen.
Met zijn 7 tentoonstellingshallen van 18.000 m², 4 amfitheaters met 370 tot 3.700 zitplaatsen, 82 vergaderzalen en 22 conferentiezalen met 100 tot 380 zitplaatsen is het Palais des Congrès de Paris al meer dan 40 jaar de plaats bij uitstek voor internationaal gerenommeerde congressen. In het Grand Amphitheatre van het Palais des Congrès vinden ook grote sportevenementen en de grootste shows plaats, zoals balletten, concerten en musicals.
Het Palais des Congrès de Paris, een historische locatie, biedt dus een ideale infrastructuur van 32.000m² voor op maat gemaakte en multidimensionale evenementen.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in Palais des Congrès de Paris waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement in Palais des Congrès de Paris? Wil je loungemeubilair met salontafels huren voor bijvoorbeeld het JFR, Imcas, of Unsaf? Dan zit je goed bij Adexpo. Wij regelen je meubilair in Palais des Congrès. Dat wil zeggen, we leveren het op de stand, pakken het meubilair uit en nemen de emballage mee. En na afloop van de beurs halen we alles weer retour. Van kasten tot kapstok, van congresstoel tot statafel. Bij Adexpo worden vele meubelsoorten vertegenwoordigd voor de volledige aankleding van je stand. Mocht je bijvoorbeeld gebruik willen maken van designmeubilair van Arper, dan biedt Adexpo design stoelen en fauteuils aan die goed met elkaar te combineren zijn. Denk ook aan ontwerpen van welbekende designers als Ichiro Iwasaki en Lievore Altherr Molina.
Hygiëne en veiligheid staan voorop. Schone handen voor bezoekers en voor jezelf. Huur een desinfectiezuil voor in Palais des Congrès. Adexpo verhuurt haar meubilair graag op Palais des Congrès. Met de goede samenwerking en snelle communicatie tussen Adexpo en Palais des Congrès kun je spreken van een hoogwaardige service.

Laat je inspireren op onze website of neem contact met ons op. Wij kunnen je adviseren met het inrichten van je beursstand in Palais des Congrès de Paris. Neem contact met ons op via info@adexpo.nl of 0165 57 39 39 om een offerte op maat te ontvangen.