Vraag via info@adexpo.nl de prijslijst per 1-7-2023 in Excel aan met het laatste nieuwe design meubilair!

ExCel London

Terug naar overzicht

Het London ExCeL International Exhibition Centre, kortweg London ExCeL , is een expositie- en evenementenhallencomplex in Londen, gelegen aan het Royal Victoria Dock tussen Canary Wharf en vliegveld London City Airport. Het centrum bestaat uit 12 evenementenhallen die door het verwijderen van tussenwanden zijn om te bouwen tot de twee grootste pilaarvrije expositieruimtes van het Verenigd Koninkrijk. Tussen de hallen in loopt een gang met diverse kiosken en winkeltjes. Naast de evenementenhallen zijn er 45 kleine vergaderruimtes te vinden. In het centrum worden exposities, conferenties en concerten gehouden.

ExCeL London heeft de visie om de thuisbasis te zijn van wereldwijd toonaangevende evenementen. Wat de ambitie ook is, ze geven echt om wat hun klanten doen en zijn toegewijd om hen te helpen geweldige evenementresultaten te behalen. Ook het bereiken van geweldige dingen  voor hun klanten vindt Ecxel London belangrijk. Ze werken graag nauw met hen en met elkaar samen om van elk evenement een uniek en succesvol evenement te maken. Dit is de standaard waar ze naar toe werken en het onderscheidt hun van de concurrentie. Ze zijn vereerd dat ze als zodanig zijn erkend met een aantal awards.

ExCeL London opende zijn deuren in november 2000, in een gebied van enorme regeneratie in Londen’s historische Royal Docks. Vandaag de dag staat ExCeL London in de voorhoede van deze regeneratie. Elk jaar worden er meer dan 400 evenementen georganiseerd, waarbij 40.000 exposerende bedrijven en meer dan 4 miljoen mensen van over de hele wereld welkom zijn. Evenementen in ExCeL zijn verantwoordelijk voor een economische impact van 4,5 miljard pond op Londen, ondersteunen 37.600 banen en zorgen voor 25% van de inkomende zakentoeristen uit Londen. Wil je meer lezen over ExCel London? Klik dan hier!

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in ExCel London waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement in ExCel London? Wil je stoelen of tafels huren voor bijvoorbeeld de Tabexpo, Ice Totally Gaming, IAAPA, IFE of Offshore Wind Energy? Dan zit je goed bij Adexpo. Van statafels, stoelen, vitrine en fauteuil, Adexpo kan je beursstand compleet aankleden.

Of ga je voor een glimlach op het gezicht van je bezoekers met de Fauteuil Sorriso van Profim? Sorriso betekent glimlach in het Italiaans en is een fauteuil welke bij Adexpo bekend staat als Fauteuil Sutter. Profim bestaat al 29 jaar en maken producten die voldoen aan de hoogste kwaliteit eisen op het gebied van kwaliteit, ergonomie en design.

Ook verhuurt Adexpo diverse lijnen van het Italiaanse merk Kartell. Naast stoelen, krukken en tafels is in het assortiment ook designartikelen opgenomen zoals lampen, vazen en kleurige afvalbakjes. Bekijk hier wat Adexpo van Kartell allemaal in het assortiment heeft opgenomen.

Indien je voor een complete stand inrichting gaat, denk dan ook eens aan een desinfectiezuilen met desinfectiepomp. Deze is te huur in een witte metalen zuil waarin het pompflesje bevestigd kan worden. Meet onze GREET (DZ750)!

 

Wil je een congres of meeting organiseren met honderden directiestoelen, bureaustoelen, conferentiestoelen of bakrukken? Wij leveren het in ExCeL London. Laat je inspireren op onze website of neem contact met ons op. Wij kunnen je adviseren met het inrichten van je beursstand in ExCel London. Natuurlijk staan we ook klaar om geheel vrijblijvend een offerte te maken.