Landesmesse Stuttgart

Terug naar overzicht

Landesmesse Stuttgart is een internationale expositie-en handelsbeurscentrum midden in de regio Baden-Wüttemberg. Landesmesse Stuttgart behoort tot de top 10 van grootste vakbeurslocatie van Duitsland. Jaarlijks vinden er zo’n 60 beurzen en meer dan 100 congressen en evenementen plaats. Men is ook wereldwijd actief en hebben een netwerk met meer dan 50 landen. Met 145.000 M2 aan beursoppervlakte en 10 beurshallen en daarnaast 40.000 M2 open ruimte heeft Messe Stuttgart alle plaats voor het event wat jij zoekt. Adexpo heeft intussen meer dan 30 jaar ervaring met leveringen in Duitsland en is daarom de perfecte partner voor het huren van meubilair en toebehoren van stands bij Landesmesse Stuttgart. Ben je op zoek naar het huren van meubels zoals stoelen, fauteuils, banken, (zit)tafels, statafels, afzetpalen of afbakenkoorden, het kan allemaal gerealiseerd worden.

Jaarlijks bezoeken meer dan 1.1 miljoen bezoekers zo’n 22.000 exposanten tijdens beurzen, evenementen en congressen in de Landesmesse Stuttgart. Dit alles wordt in goede banen geleidt door ca. 360 medewerkers van de Messe. Tevens zet men in op duurzaamheid op lange termijn sinds de opening in 2007. In 2010 zette het beursbedrijf met de Green Statement – een toonaangevende norm voor de branche. En sinds begin november 2012 sloten de Messe Stuttgart en het ICS (International Congress Center Stuttgart) zich aan bij de ‘’fair-obligated’’ branchecode die werd opgesteld door European Association of Event Centers en het German Convention Bureau.

Het huidige beursportfolio op de locatie in Stuttgart omvat onder meer de CMT – ‘s werelds grootste openbare vakbeurs voor toerisme en vrije tijd, de R + T wereldwijd toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, poorten en zonwering, INTERGASTRA, INTERVITIS INTERFRUCTA, het evenement voor het bouwen van werktuigmachines AMB en Interbad. Maar ook met onderwerpen als GlobalConnect, VISION of Invest draagt ​​Messe Stuttgart samen met haar exposanten actief bij aan de ontwikkeling van toekomstige markten. Daarnaast levert Adexpo ook bij LOGIMAT, AMB STUTTGART, DIDACTA, FASTENER FAIR, BLECHEXPO… Staat je beurs hier niet bij? We komen graag met je in contact om de mogelijkheden door te nemen.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in Landesmesse Stuttgart waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Tijdens een beurs kan je divers meubilair huren, uiteraard kan Adexpo of de beursorganisator ook met je meedenken om een compleet assortiment te leveren.  Wat dacht je van bureaustoelen met bureautafels of gewone tafels met balies en bijpassende krukken. Tevens kunt u ook gebruik maken van afbakenpalen voor bijvoorbeeld een looproute in de stand, of afstand te bewaren tot de bezoekers. Indien je voor een complete stand inrichting gaat, denk dan ook eens aan een Waterkoeler met watercans en bekers op je stand. Een heerlijke verfrissend glas water op kamertemperatuur of extra koud.

Denk ook eens aan de barkruk LEM. Deze iconische barkruk is een minimalistisch en tijdloos ontwerp van Lapalma. Het merk Lapalma staat voor een balans in vakmanschap en industrie. Het Italiaanse bedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en is in meer dan 80 landen wereldwijd verdeeld. Men concentreert zicht in lounge, light office, outdoor, café en home meubilair. Dit alles wordt o.a. ontworpen door Anderssen & Voll, Antti Kotlainen, Enzo Berti, Fabio Bartolani, Francesco Rota, Hee Welling, Karri Monni, Leonardo Rassano en Patrick Norguet.  Meer meubilair van Lapalma vindt je hier op onze website of op de website van Lapalma.

Of ga je voor een glimlach op het gezicht van je bezoekers met de Fauteuil Sorriso van Profim? Sorriso betekent ‘glimlach’ in het Italiaans en is een fauteuil welke bij Adexpo bekend staat als Fauteuil Sutter. Profim bestaat al 29 jaar en maken producten die voldoen aan de hoogste kwaliteit eisen op het gebied van kwaliteit, ergonomie en design. Benieuwd welke artikelen Adexpo in het assortiment heeft opgenomen van Profim? Check dan hier de website, of bekijk het compleet assortiment van Profim hier.

Benieuwd naar andere locaties waar wij regelmatig verhuurmeubilair leveren in Duitsland? Bekijk hier enkele andere beurslocaties in Duitsland! Mis je een locatie?

Geen zorgen! Niet alle locaties hebben wij beschreven op onze website. Neem contact met ons op via info@adexpo.nl of 0165 57 39 39 om een offerte op maat te ontvangen