PROFIM

Profim’s huidige positie is te danken aan jarenlang consistent werk en constante ontwikkeling van het bedrijf. Al 29 jaar maken zij producten die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, ergonomie en design.
Design betekent voor ons niet alleen aandacht voor de stijl en het originele karakter van producten maar we houden ook rekening met comfort.
Design betekent ook dat de juiste interactie tussen objecten en gebruikers is verzekerd. Vanaf het prille begin van het bestaan ​​van het bedrijf hebben we tientallen unieke collecties ontwikkeld in samenwerking met een internationale groep van gerenommeerde ontwerpers zoals Christophe Pillet, Carlo Shageb, Przemysław Mac Stopa, Tomek Rygalik en Jarosław Szymański. Innovatieve technologieën en een ervaren team van ingenieurs stellen ons in staat om zelfs de meest geavanceerde vormen te implementeren.
Dankzij de metaalafdeling, hun eigen verchromingsinstallatie, poederlakwinkel en gietschuimafdeling zijn ze in staat de meeste stoel- en fauteuilonderdelen zelfstandig te vervaardigen. Hierdoor hebben ze volledige controle over het proces en voldoen ze zelfs aan de hoogste kwaliteitseisen.
Meer weten over de geschiedenis van Profim? Bezoek ook eens https://www.profim.eu/

Benieuwd naar welke ontwerpen van Profim je kunt huren bij Adexpo?

Bekijk hieronder ons assortiment.

Benieuwd naar onze andere merken? Bekijk ons overzicht!

Liever direct een offerte opvragen? Klik dan hier, bel ons op 0165 57 39 39 of stuur een e-mail naar info@adexpo.nl