Adexpo is verhuisd! Zie de contactpagina voor de nieuwe adresgegevens. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar het nieuwsbericht.

IAA Transportation 2024

20240917 Gielissen VOLVO 059

Adexpo op de IAA 2024 beurs in Hannover.

Voor de indrukwekkende stand van Volvo Trucks op de IAA Transportation 2024 in Hannover hadden we het voorrecht om de Gielissen Group te ondersteunen door ons meubilair te leveren. Onze meubels pasten naadloos in het moderne en uitnodigende ontwerp van de stand.

Onder de gebruikte items waren ons witte zitelement ROUND 50, de salontafel ALMA in wit, de poef CHAT Small in wit en groen, de stoel ABOUT A CHAIR in grijs en groen, en de barkruk ABOUT A BARSTOOL in grijs en groen. De statafels en zittafels uit de COPENHAGUE serie, samen met de fauteuil en bank uit de ABOUT A LOUNGE serie, droegen ook bij aan een samenhangende opstelling.

In andere delen van de stand, die hier niet zijn afgebeeld, werden ook extra meubels zoals onze zwarte kast DIJON en de witte kapstok RBM gebruikt om praktische opberg- en werkplekken te creëren.

We danken Gielissen hartelijk voor het ter beschikking stellen van de foto’s en delen graag deze inzichten in dit succesvolle project.