Vraag via info@adexpo.nl de prijslijst per 1-7-2024 in Excel aan met het laatste nieuwe design meubilair!

Adexpo levert design meubels aan de beurstitel K-Messe voor beursstand inrichting

De K is de belangrijkste beurs ter wereld voor de kunststof- en rubberindustrie met meer dan 220,000 bezoekers uit 168 landen. Met zo’n 3.000 exposanten uit meer dan 60 landen is K-messe het ideale platform om zaken te doen en nieuwe contacten te leggen. Toonaangevende bedrijven uit de kunststof- plastic- en rubberindustrie tonen hier op het hoogste internationale niveau alles wat de branche te bieden heeft. De beurs biedt o.a. informatie over; grondstoffen en hulpstoffen, machines en uitrustingen, half afgewerkte producten, technische onderdelen, producten uit versterkt kunststof, diensten, onderzoek en wetenschap. K-messe is zeer interessant voor bedrijven in de volgende branches zoals; productie van kunststoffen, productie en verwerking van rubber, chemische bedrijven, verpakkingen en distributie, woning bouw, voertuigbouw, luchtvaart, ruimtevaart, elektronica, machine-en installatiebouw, landbouw, medische technologie, fijne mechanica, informatie en communicatie technologie, energietechniek, sport en vrije tijd.

De K-messe wordt gehouden in Messe Düsseldorf Duitsland. Messe Düsseldorf is ook tevens de organisator van het event.  Hierdoor is alle praktische informatie in één oogopslag terug te vinden in een overzichtelijke site van K-Messe en van Messe Düsseldorf.

Adexpo levert al jaren bij de K-messe te Düsseldorf. De reisafstand vanuit Adexpo Roosendaal (NL) of vanuit Adexpo Neuss is ideaal door de snelle verbindingen. Van tafels, stoelen, bureaus en luxe loungehoeken tot aan keukeninrichting, wij zorgen dat alles compleet is in je beursstand bij de K-messe. Door hier te klikken, krijg je een indruk van één van de ingerichte beursstands van K-Messe 2016. Hier is het volgende meubilair toegepast: Stoel ABOUT A CHAIR wit, Stoel ABOUT A CHAIR Donkergrijs-Wit, Stoel ABOUT A CHAIR Donkerblauw-Lichtblauw, Barkruk ABOUT A BARSTOOL Donkerblauw-Lichtblauw, Barkruk ABOUT A BARSTOOL Donkergrijs-Wit, Barkruk ABOUT A BARSTOOL Wit, Zittafel BRIO ø80 Wit, Statafel BRIO ø80 Wit.

Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand, staat je beurs er niet bij, informeer naar de mogelijkheden!

Beursagenda

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Liever direct een offerte opvragen?

Maak een bestelaanvraag door op onderstaande knop te drukken of bel of mail ons.