Vraag via info@adexpo.nl de prijslijst per 1-7-2024 in Excel aan met het laatste nieuwe design meubilair!

Fritz Hansen

Dit Deense exclusieve en internationale merk biedt een tijdloze collectie met klassieke en eigentijdse meubels. Fritz Hansen staat bekend om iconische designs zoals de Swan ™. Het meubilair is modern en past binnen luxe ontwerpen.

Fritz Hansen heeft een lange geschiedenis van samenwerking met vooraanstaande internationale ontwerpers. Neem bijvoorbeeld de Classic Collection met iconische meubelstukken waaronder de fauteuil Egg™ en de Serie 7™ stoel, ook wel vlinderstoel genoemd,  van Arne Jacobsen en de fauteuil Swan™.

De filosofie van Fritz Hansen is dat een enkel meubelstuk een hele kamer of gebouw kan verfraaien, of in dit geval natuurlijk een beursstand. Dit exclusieve designmerk heeft ontwerpen welke tijdloos zijn en nooit inleveren op comfort.

Meer weten over de geschiedenis van Fritz Hansen? Bezoek ook eens www.fritzhansen.com. Benieuwd naar welke ontwerpen van Fritz Hansen je kunt huren bij Adexpo?

Bekijk hieronder ons assortiment.

Swan

Fauteuil Swan werd in 1958 ontworpen door Arne Jacobsen en is in de loop der jaren uitgegroeid tot iconisch meubelstuk. Oorspronkelijk werd de fauteuil Swan ontworpen voor het SAS Royal Hotel in Kopenhagen waar het met zijn zachte organische vormen een prachtig contrast gaf met het strakke interieur.

Het onderstel van de fauteuil is gemaakt van aluminium en staat op een gepolijst stalen voet met 4 poten. De fauteuil Swan is tevens draaibaar. In het assortiment van Adexpo hebben wij drie stoffen opgenomen: rood , antraciet en oranje. Heb je er al aan gedacht om deze fauteuil in te zetten voor bijvoorbeeld tv opnames?

FH125

De FH125 tafel is in 2019 uitgebracht en trok meteen onze aandacht. Deze tafel hoort thuis in ons uitgebreide assortiment van designmerken.

Het is een moderne interpretatie van de iconische Super-Elliptical Tafel die Piet Hein, Bruno Mathsson & Arne Jacobsen in de jaren 60 ontwierpen.

De FH125 tafel is, hoe toepasselijk, 125 cm breed en biedt ruimte voor 4-6 personen.

Met de afgeronde hoeken welke zijn afgewerkt met aluminium rand oogt de FH125 erg elegant. De poten zijn nog steeds hetzelfde als het originele ontwerp. Tijdloos en modern is de FH125 daarom met recht te noemen.

Huur de originele FH125 nu voor jouw beursstand. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Egg

Deze fauteuil van Fritz Hansen is wederom ontworpen door Arne Jacobsen en behoort tot de Classic Collection. Ook de Egg Chair is ontworpen voor het SAS Royal Hotel in Kopenhagen in 1958. Het stevige schuim geeft de fauteuil Egg het nodige comfort. Wist je dat tot op de dag van vandaag het bekleden van de fauteuil met de hand gebeurt? Meer dan 500 stiksels worden bij de stoffen variant gezet en dat is te zien in de afwerking en kwaliteit. Naast het zitcomfort heeft fauteuil Egg een draaibaar onderstel van gepolijst aluminium. Bij Adexpo kun je fauteuil egg huren (BB699)  bekleed met prachtige rode stof van Kvadrat. Deze fauteuil is een eyecatcher in alle opzichten op je beursstand. Combineer de Egg gerust eens met de Swan!

Bekijk ook eens onze projecten met beeldmateriaal van diverse beurzen en evenementen in binnen- en buitenland om inspiratie op te doen.

Serie 7

Bij Adexpo zit je goed als je de bekende vlinderstoel van Arne Jacobsen wil huren. In maar liefst 5 kleurvarianten is de serie 7 stoel bij ons beschikbaar.

Deze Iconische designklassieker uit 1955 is de meest verkochte stoel van Fritz Hansen ooit. De bescheiden vormgeving zorgt ervoor dat de stoel geplaatst kan worden binnen diverse stijlen.

Designmerken bij Adexpo

Benieuwd naar onze andere merken?

Liever direct een offerte opvragen?

Maak een bestelaanvraag door op onderstaande knop te drukken of bel of mail ons.