De VSK is dé beurs voor de totale installatie branche en brengt de sector met elkaar in verbinding. De Nederlandse bouw & installatie sector zit in de grootste transitiefase in haar geschiedenis. De komende 10 jaar moeten er 1 miljoen woningen gebouwd worden. Daarnaast staan we voor de uitdaging om Nederland duurzamer te maken om zo de klimaatdoelstellingen te halen. De installatiesector speelt een centrale rol daarin.

De VSK wil als leidende vakbeurs in Nederland een sturende bijdrage leveren. Toekomstgerichte installateurs en aanbieders van de installatiebranche verbinden wij aan de VSK om samen klaar te zijn voor de toekomst. Op de VSK beurs kun je o.a. terecht voor: geïntegreerde systeemoplossingen, alternatieve energie, meet- en regeltechniek, informatie kennisoverdracht en ICT, verwarming, CV- ketels, pompen, leidingsystemen& appendages, warmtepompen, sanitair, waterbehandeling, luchtbehandeling, airconditioning en koudetechniek en gereedschappen en bedrijfswagens.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op de VSK. Gezien de centrale ligging van Jaarbeurs Utrecht is Adexpo in staat snel te leveren en schakelen. Jaarlijks gaat er prachtig meubilair naar de VSK. Kijk hieronder voor een impressie.

Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen.
Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een lezenaar,  garderoberek  of een tassenhanger om je spullen veilig op te bergen.
Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand, staat je beurs er niet bij op onze beursagenda, informeer naar de mogelijkheden! Het enthousiaste team van Adexpo helpt je graag verder.