Parc d'Expositions Paris-Nord Villepinte

Terug naar overzicht

Het Parc des Expositions Paris-Nord Villepinte werd in 1982 opgericht en is nu het op een na grootste expositiecentrum in Frankrijk. Het Parc des Expositions ligt in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven Charles de Gaulle, wat een vlotte bereikbaarheid vanuit alle hoeken van de wereld mogelijk maakt.

Paris-Nord Villepinte Parc des Expositions beschikt over 246.000 m² expositieruimte en 8 hallen. De unieke locatie, gecombineerd met veelzijdige diensten en multifunctionele faciliteiten, maakt het expocenter ideaal voor het organiseren van zowel nationale als internationale beurzen. De portefeuille van Parc des Expositions de Villepinte omvat een breed scala aan evenementen, zoals EUROSATORY, SILMO, Premiere Vision Paris, SIAL, EUROPAIN, ALL4PACK Paris en nog veel meer.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in RAI Amsterdam waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement in Parc des Expositions Paris-Nord Villepinte? Adexpo verhuurt haar meubilair al heel veel jaar op beurzen in Parc des Expositions Paris-Nord Villepinte. Wil je loungemeubilair met salontafels huren voor bijvoorbeeld het JFR, Imcas, of Unsaf? Dan zit je goed bij Adexpo. Wij regelen je meubilair in Parc des Expositions Paris-Nord Villepinte . Dat wil zeggen, we leveren de meubels op de stand, pakken het meubilair uit en nemen de emballage mee retour. Na afloop van de beurs halen we al het meubilair retour. Van bureau tot fauteuil, van salontafel tot watercooler, bij Adexpo worden vele meubelsoorten en facilitaire artikelen vertegenwoordigd voor de volledige aankleding van je stand. Mocht je bijvoorbeeld gebruik willen maken van designmeubilair van het Deense merk Hay, dan biedt Adexpo Scandinavische design stoelen en barkrukken aan die goed met elkaar te combineren zijn. Even minimalistisch is fauteuil Nook van De Vorm. Om je af te zonderen of voor een intiem gesprek.

Je kunt bij Adexpo van diverse merken fauteuils, sofa’s en outdoor meubilair voor je evenement in Parc des Expositions Paris-Nord Villepinte. Denk ook aan ontwerpen van welbekende designers als Hee Welling en APE. Wil je een congres of meeting organiseren met honderden zittafels of statafels? Wij leveren het in Parc des Expositions Paris-Nord Villepinte.

Laat je inspireren op onze website of neem contact met ons op. Wij kunnen je adviseren met het inrichten van je beursstand in Palais des Congrès de Paris. Neem contact met ons op via info@adexpo.nl of 0165 57 39 39 om een offerte op maat te ontvangen.