Fira de Barcelona Gran Via

Terug naar overzicht

Fira de Barcelona Gran Via is een van de belangrijkste beursorganisaties in Europa wat betreft het volume en de kwaliteit van haar evenementen, het hoge niveau van haar locaties en haar organisatorische ervaring en professionalisme.
Zij is marktleider in Spanje, met name op het gebied van industriële en professionele beurzen, en haar positionering als wereldwijde marktdeelnemer is nauw verbonden met het merk Barcelona, een van de meest dynamische steden van Europa, met meer dan een eeuw beurstraditie.
Fira is een economische en sociale motor en een van de beste platforms voor het bedrijfsleven. Haar jaarlijkse bijdrage aan de economie van de stad en het omliggende gebied wordt geschat op meer dan 4,6 miljard euro en meer dan 34.600 banen en haar activiteit genereert ook sociale en publieke waarde.

Elk jaar organiseert en trekt zij evenementen aan die op hun gebied internationaal toonaangevend zijn (voeding, technologie, gezondheid, mode, automobielindustrie, industriële productie, enz.) De Fira innoveert ook om haar beurzen uit te breiden en evenementen te creëren die beantwoorden aan de nieuwe maatschappelijke en zakelijke eisen en helpt bedrijven nieuwe markten te betreden door beurzen in verschillende landen mede te organiseren.
Het beschikt over twee grote zalen met een expositieoppervlakte van 400.000 m², een van de grootste in Europa, en biedt exposanten, organisatoren en bezoekers alle middelen van een moderne en efficiënte instelling.
Zo zal Fira vanaf 2021 ook het CCIB (Barcelona International Convention Centre) beheren, waardoor zij de drie belangrijkste beursterreinen van de stad integraal kan beheren en haar internationale positionering kan versterken.
Fira heeft een netwerk van kantoren over de hele wereld en is lid van de belangrijkste internationale beursverenigingen.
Elk jaar vinden in Fira meer dan 150 evenementen en een duizendtal plechtigheden plaats die in het kader van de beurzen worden georganiseerd. Fira trekt 30.000 directe en vertegenwoordigde bedrijven en ongeveer 2,5 miljoen bezoekers uit 200 landen en regio’s.
De stad beheert ongeveer 400.000 m² bruto tentoonstellingsoppervlakte, een van de grootste in Europa, verdeeld over de locaties Montjuïc en Gran Via.
Het biedt de beste logistieke diensten, technologie en gepersonaliseerde assistentie om ervoor te zorgen dat de beurzen, congressen en evenementen een succes worden.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in Fira de Barcelona Gran Via waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement in Fira de Barcelona Gran Via? Wil je stoelen of tafels huren voor bijvoorbeeld de Mobile World Congress, In- Cosmetics, Seafood Expo Global, Alimentaria of ISE? Dan zit je goed bij Adexpo. Wij regelen je meubilair in Fira Gran Via. Dat wil zeggen, we leveren het op de stand, pakken het meubilair uit en nemen de emballage mee. Van brochurerek tot aan salontafel. Mocht je gebruik willen maken van designmeubilair zoals bijvoorbeeld Noti, dan biedt Adexpo een enorme keuze. Denk aan designers als Piotr Kuchcinski en Maja Ganszyniec. Allemaal masterpieces die je op je stand kunt hebben.

Laat je inspireren op onze website of neem contact met ons op. Wij kunnen je adviseren met het inrichten van je beursstand in Fira Gran Via. Neem contact met ons op via info@adexpo.nl of 0165 57 39 39 om een offerte op maat te ontvangen.