Stoelen huren? Dan zit je goed bij Adexpo

Adexpo is een internationaal verhuurbedrijf dat door heel West-Europa beurzen, events en zelf kleine besloten evenementen voorziet van meubilair. Al meer dan 33 jaar heeft Adexpo een ruim aanbod aan stoelen voor het inrichten van elke gewenste ruimte. Adexpo staat bekend als koploper en trendsetter vindt je de nieuwste design stoelen voor het inrichten van luxe events , maar ook comfortabele congres stoelen, stapelbare stoelen voor elk congres of conferentie. Met een assortiment van meer dan 1900 artikelen is er voldoende variatie mogelijk betreffende design, materiaal, aantallen en kleur. Adexpo levert stoelen voor grote evenementen, beurzen en congressen, maar ook voor kleinere gelegenheden zoals recepties, vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten en besloten feesten

De nieuwste design stoelen huur je bij Adexpo

Ons steeds vernieuwende assortiment biedt ruime keus in design stoelen, van verscheidende bekende ontwerpers.  Zo kunt u bij Adexpo stoelen huren van de ontwerper Hee Welling die de About a Chair reeks heeft ontworpen die wordt uitgevoerd door HAY. Maar u vindt bij Adexpo ook stoelen van Fritz Hansen, Charles & Ray Eames, Phillippe Starck en Ronan & Erwan Bouroullec.

Bij  Adexpo zijn originele Dutch Design stoelen te huur van onder andere Zuiver en De Vorm. Denk bijvoorbeeld aan de bekende Albert Kuip reeks van Zuiver en de LJ serie van De Vorm.

STOELEN HUREN VOOR KANTOORRUIMTES

Bij Adexpo kunnen ook stoelen worden gehuurd voor tijdelijke kantoorruimtes. Het ruimte assortiment bureaustoelen en meubilair van Adexpo biedt voldoende mogelijkheden om elke kantoorruimte in de gewenste setting in te richten. In ons assortiment vindt u meubels voor alle gewenste gebruiksdoelen en sferen.

Stoelen zijn gewenst op grote evenementen zoals beurzen, congressen, concerten en evenementen. Met onze 33 jaar ervaring, een grote eigen voorraad en een sterk Europees netwerk zijn we de geschikte partij om grote hoeveelheden congresstoelen of vergaderruimtes in te richten. Tevens heeft Adexpo een grote voorraad koppelbare stoelen die snel te plaatsen zijn in elke gewenste ruimte door heel Europa.

Een greep aan landen waar Adexpo stoelen levert zijn:

Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Zwitserland