Vraag via info@adexpo.nl de prijslijst per 1-7-2023 in Excel aan met het laatste nieuwe design meubilair!

De Vorm

Duurzaam en design komt bij elkaar! Dit Nederlandse bedrijf richt zich op het benutten van de volledige levenscyclus van producten en creëren de mogelijkheid om uiteindelijk volledig te recyclen.  Met vernieuwende productietechnieken wordt niet alleen duurzaam maar ook esthetisch meubilair gemaakt. Een stoel gemaakt van PET flessen.. Wie had dat gedacht?!

De Vorm is gevestigd in een nieuw tijdperk, en ontwikkelen sinds 2005 producten volgens de maatstaven van nu. Dit betekent dat ze efficiënt produceren, de volledige levenscyclus van producten gebruiken en uiteindelijk de mogelijkheid creëren om volledig te recyclen en ze een nieuw leven te geven.

Vanaf de allereerste schetsen beginnen ze met het combineren en ontwikkelen van nieuwe technieken om nieuwe innovatiemogelijkheden te vinden. Hun ontwerpproces is doordrenkt met technische ontwikkeling; technieken resulteren in esthetische kenmerken en andersom. Meer weten over de geschiedenis van De Vorm? Bezoek eens hun website.

NOOK

Adexpo heeft al jaren meubilair van De Vorm in haar assortiment. We verhuren deze voor beurzen, events en congressen in binnen- en buitenland. Laten we beginnen met de designfauteuil Nook (BB990). Het is een loungestoel die is gemaakt met de PET Felt technologie. De fauteuil is ontworpen door Johan van Hengel en is een echte blikvanger. De schaal is lichtgrijs/ antraciet en het frame is zwart poedercoated staal.

POD

Waar je echt niet omheen kunt is de POD designfauteuil van Benjamin Hubert. Deze creëert het gevoel van privacy en comfort in grote of drukke ruimtes. de PET Pod (BB991) is licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen. Het materiaal is lichtgrijs/ antraciet vilt en heeft houten poten.

LJ

Adexpo verhuurt ook barkrukken en stoelen van De Vorm. De vorm LJ serie is ontworpen door Laurens van Wieringen. De LJ Serie bestaat uit de armstoel LJ1, de stoel LJ2 en de barkruk LJ3. Doordat de zitting van gerecyclede PET flessen is gemaakt hebben alle artikelen uit de LJ serie geluidsdempende eigenschappen. De LJ1 wordt omschreven als een ideale congresstoel met hoog zitcomfort.

Bij Adexpo huur je devorm LJ1  en de LJ2. De stoelen zijn lichtgrijs vilt en hebben een poedercoated zwart frame.

Maak je stand of congres af met de bijpassende barkruk uit deze collectie: devorm LJ3.

Designmerken bij Adexpo

Benieuwd naar onze andere merken?

Liever direct een offerte opvragen?

Maak een bestelaanvraag door op onderstaande knop te drukken of bel of mail ons.