IMM Cologne

Terug naar overzicht

IMM Cologne (internationale Möbelmesse) is een internationale, voor het publiek toegankelijke meubelbeurs die elk jaar in januari in het beurscentrum Koelnmesse wordt gehouden.
De beurs is in de eerste plaats gericht op hedendaags meubilair en interieurdesign, maar er worden ook innovatieve materialen en stoffen tentoongesteld en de nieuwste technologie op het gebied van architectonisch lichtontwerp.

Samen met de Salone del Mobile in Milaan wordt de IMM beschouwd als een toonaangevende marktplaats voor aanverwante industrieën, d.w.z. meubelontwerpers, meubelbedrijven, meubelverkopers, architecten en interieurontwerpers. De show van 2018 telde zo’n 1.250 exposanten en trok meer dan 125.000 bezoekers. De eerste vier dagen zijn uitsluitend gereserveerd voor professionele bezoekers en de laatste drie dagen laten het grote publiek toe.
De Meubelbeurs van Keulen wordt georganiseerd door het Verband der Deutschen Möbelindustrie  en werd voor het eerst gehouden in 1949. Sinds eind jaren ’90 organiseert de stad Keulen verschillende evenementen in samenhang met de IMM, namelijk de Keulse designweek en de week van het interieurdesign. Andere groepen zijn Design Champs en het internationale D3 Design Talents met workshops voor zowel jonge designprofessionals als designstudenten.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op de IMM. Gezien de goede ligging van Keulen is Adexpo in staat snel te leveren en schakelen. Er gaat elke keer weer prachtig meubilair naar IMM. Wat is er mooier om designmeubilair te mogen leveren op een van de grootste meubelbeurzen van de wereld. Om je een idee te geven: De Lotus barkrukken in de kleur cognac samen met zwarte Lunar statafels. Ook wordt er gebruik gemaakt van de Lotus stoelen met de Lunar zittafel. De lounge is ingericht met de Lotus fauteuils en de Lunar salontafels. Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen.
Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals afbakenpaaltjes, of een Nespresso apparaat. Of een locker om je spullen veilig op te bergen.
Ook voor andere beurzen levert Adexpo compleet meubilair voor je stand, staat je beurs er niet bij op onze beursagenda, informeer naar de mogelijkheden! Het enthousiaste team van Adexpo helpt je graag verder.