De Gamescom is een jaarlijks event wat fungeert als centraal platform voor de Europese computer -en videogame industrie. De beurs brengt Retail, handel en de media samen en beidt de ideale setting voor het verbinden van zakelijke relaties. Het is ’s werelds grootste evenement voor de computer en videogames. Puur gamen, entertainment, business, inspiratie en innovatie, je kan het allemaal terug vinden bij de Gamescom. Test de nieuwste games en ontdek de nieuwste trends op het grootste evenement in de game-industrie. De Gamescom is toegankelijk voor consumenten en vak bezoekers. Er wordt wel een verschil gemaakt in de toegankelijkheid van de beurshallen en openingstijden.
Er zullen diverse exposanten te vinden zijn uit de volgende productsegmenten: hardware, software, merchandising, verzorging reiniging en reparatie, telecommunicatie en internet, media, basis en gevorderde opleiding, verenigingen en overheidsinstellingen, dienstverleners en ontwikkelaars. De exposanten richten zich op o.a. de volgende doelgroepen: leveranciers van de productsegmenten, eindgebruikers, detailhandelaren, distributeurs, verkopers (op afstand), import en export bedrijven, producenten, ontwikkelaars, dienstverleners en verenigingen.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

De Gamescom vindt plaats in de Koelnmesse Keulen, Duitsland. Het is een jaarlijks terugkerend event werd in 2009 voor het eerst gehouden met 120.000 M2 vloeroppervlak. En trekt intussen zo’n 373.000 bezoekers op een beursoppervlakte van 218.000 M2 met meer dan 1150 exposanten totaal. Dat is dus een verdubbeling van het vloeroppervlak! Een integraal onderdeel van de Gamescom zijn diverse shows zoals de ‘Retro Gaming Show’. Op een gezamenlijke stand tonen enkele tienstallen verzamelaars, clubs, hobbyisten, ontwikkelaars en kunstenaars de geschiedenis en cultuur van de computerspellen. Op meer dan 200 schermen kunnen historische retro gaming spelsystemen worden uitgeprobeerd. Op wat kleinere podia worden interviews, lezingen, quizzen en live-muziek aangeboden.

Adexpo levert al vanaf het begin bij Gamescom Keulen voor diverse klanten. Bij dit project in 2018 werd er gebruik gemaakt van het volgende meubilair: Stoel VINTAGE Wit, Zittafel PONTA 140×60 Wit, Bank SIT DOWN 3 Parelgrijs, Stoel LOTUS Grijs, Salontafel TRAY ø85 Wit, Stoel LOTUS Cognac.

Ben jij op zoek naar een complete stand inrichting voor de beurs Gamescom? Vraag vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl.