Fruit Logistica

Terug naar overzicht

De FRUIT LOGISTICA in Berlijn is de belangrijkste vakbeurs voor de internationale groenten- en fruithandel. In 2020 waren er 3.300 exposanten uit 91 landen aanwezig. Maar liefst 72.000 vakbezoekers uit 135 landen bezochten de grootste en belangrijkste beurs van de wereldwijde AGF-handel.
Op de FRUIT LOGISTICA vindt u producenten, handelaren, telers van AGF-producten, importeurs, exporteurs, telersverenigingen, zaadbedrijven en marketingorganisaties. In de speciale machinehallen vindt u de producenten van verpakkingsmachines, opslag, transport, warehousing en IT-systemen. Ca. 3.300 exposanten en ca. 72.000 vakbezoekers bezoeken jaarlijks de FRUIT LOGISTICA om hun zakelijk potentieel binnen de internationale vershandel ten volle te benutten – en om hun eigen succesverhaal te schrijven!
De Fruit Logistica vindt sinds 1993 plaats in Messe Berlin en is de toonaangevende internationale industriebijeenkomst. Freshconex, de vakbeurs voor gemaksproducten op het gebied van vers fruit detailhandel, vindt al drie jaar parallel plaats naast de Fruit Logistica.

Het Federaal Instituut voor Landbouw en Voedselvoorziening is ook vertegenwoordigd op de Fruit Logistica.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op de Fruit Logistica. Elk jaar gaat er weer prachtig meubilair naar de Fruit Logistica. Om je een idee te geven van gebruikte combinaties: de Vigo zittafel samen met oranje Liu stoelen. Hier komen bij de Orlando fauteuils met de Trompet salontafel. En de Momea barkrukken met de Ponta statafel maken de standinrichting compleet. Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen.
Meer Weten? Vraag vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, via telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een opbergrek, ladekast of een locker om je spullen veilig op te bergen.