De EuroShop is ‘s werelds grootste vakbeurs voor de investeringsbehoeften van de detailhandel. De beurs presenteert zich in 8 fascinerende retaildimensies en kijkt uit naar de toekomst en dynamiek als de industrie zelf. Met alle trends en thema’s beweeg je nu en in de toekomst.

Het is de bron van informatie en inspiratie voor professionals en besluitvormers over alle denkbare aspecten van de detailhandel. Het is de etalage voor trends en innovaties. Een hot spot voor verkoop- en marketingexperts die op zoek zijn naar nieuwe ideeën om de producten en diensten van hun bedrijf nog beter onder de aandacht te brengen en te verkopen.
De EuroShop maakte zijn debuut in 1966 – met 331 exposanten en een ruimte van 19.640 m². In 2020 maakte dit wereldwijd toonaangevende evenement opnieuw indruk door zijn unieke omvang en internationale karakter: 2.300 exposanten uit 57 landen, 94.000 bezoekers uit 142 landen, 123.800 m² netto tentoonstellingsruimte en 16 tentoonstellingshallen.
Dankzij zijn intelligente structuur past de EuroShop zich gemakkelijk aan de dynamische transformatie van de retailwereld aan – met fascinerende belevingsdimensies voor exposanten en vakbezoekers, waarbij alle facetten en kanalen van de moderne detailhandel in kaart worden gebracht: Retail Marketing, Expo & Evenement Marketing, Technologie voor de detailhandel, Verlichting, Visuele Merchandising, Winkelinrichting en winkelontwerp, Koeling en energiebeheer en Uitrusting voor foodservice.
De EuroShop biedt exposanten en bezoekers alle dimensies van succes: eindeloze mogelijkheden voor de presentatie van toekomstgerichte ontwikkelingen en innovatieve producten voor de wereldwijde detailhandel.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op Euroshop. Gezien de goede ligging van Düsseldorf is Adexpo in staat snel te leveren en schakelen. Er gaat elke keer weer prachtig meubilair naar Euroshop. Kijk hieronder voor een impressie van onze eigen stands op de Euroshop in 2017 en in 2020. Om je een idee te geven wat er in 2017 is geleverd: een Brio statafel met wit/ eiken About barkrukken. De grijze About fauteuils samen met de Quadrum salontafel en een paar losse About a chairs.

Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen.

Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een balie Lyon rond, of recht. Of een locker om je spullen veilig op te bergen.