Onze rivieren en zeeën zijn gevuld met uitdagingen en kansen. De Europort nodigt je uit om deel uit te maken van de reis van de maritieme transitie; om de kracht van technologie en transparantie te verkennen. Om duurzame (relatie)schepen te ontwerpen, te bouwen en te onderhouden. SAMEN, VANDAAG, MORGEN.

De Europort is al vele decennia de beurs en ontmoetingsplaats waar de internationale maritieme industrie samenkomt om contacten te leggen, samen te werken en te innoveren. Nu, 80 jaar later, is de behoefte om elkaar face-to-face te ontmoeten misschien wel sterker dan ooit. Wij zijn ervan overtuigd dat, in dit digitale tijdperk, persoonlijke ontmoetingen onmisbaar zijn voor onze industrie. Daarom blijft Europort zich inzetten om het juiste platform te bieden, gedreven door hun kernwaarden:

Vakmanschap & Ondernemerschap
Op een fundament van jarenlange ervaring in een land dat nauw verbonden is met water, zit scheepsbouw en engineering in het DNA van Europort. Ze geloven dat vakmanschap en ondernemerschap essentieel zijn om tot de meest innovatieve en duurzame resultaten te komen. Bij de Europort zijn ze er trots op dat ze dat beide kunnen bieden. Het is dé plek om special purpose schepen en hightech oplossingen te laten zien. Europort biedt een podium waar je de juiste mensen kunt ontmoeten van maritieme bedrijven van over de hele wereld en uit alle sectoren.

Thought Leadership & Eigenaarschap
Het voortouw nemen in innovatie en het pad naar de toekomst uitstippelen is een van de belangrijkste ambities van Europort. Door innovatieve en digitale oplossingen te verkennen die leiden tot een duurzame toekomst, kunnen we samen de kracht van technologie ontdekken. Daarom dagen ze scheepseigenaren en cross-industrie pioniers uit om het podium te betreden en hun visie te delen op de weg die voor ons ligt. Er zullen vooruitstrevende en relevante thema’s aan bod komen, waar je je voordeel mee kunt doen. Denk aan slimmere, schonere, veiligere en efficiëntere assets.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al jaren op Europort. Gezien de centrale ligging van Rotterdam is Adexpo in staat snel te leveren en schakelen. Elke keer gaat er prachtig meubilair naar Europort. Om je een impressie te geven: Fraga barkrukken met een witte Lunar statafel en About a Chairs in rood eiken met de Lunar zittafel in het wit. Met het veelzijdig gekleurd meubilair van Adexpo en de vele sferen die je kunt creëren, kun je altijd je eigen huisstijl ontwerpen. Maak een statement! Gebruik prachtig tapijt met je eigen bedrijfslogo erin. Ook hier kan Adexpo je in voorzien.
Meer Weten? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl. Adexpo levert niet alleen designmeubilair maar ook praktische dingen zoals een passpiegel, poederblusser stofzuiger.