De DIAM is een Duitse vakbeurs voor industriële armaturen (verlichting), aandrijvingen, accessoires en installatietechniek. Tijdens het event komen leveranciers, vak bezoekers en producenten samen. Men presenteert de producten uit de gehele industrie. Dankzij het sterke communicatienetwerk van professionals vóór professionals, kan je jezelf overtuigen van de innovatie en kwaliteit van de Duitse armaturen industrie. Tijdens de DIAM staan er nationale exposanten en worden er praktische workshops gegeven. Tevens kan je deelnemen aan topcolleges. Alles wordt in persoonlijke sfeer gehouden.  De beurs ontvangt zo’n 10.000 bezoekers en er staan + 650 exposanten.

De beurs vindt sinds 2013 plaats in Duitsland, Bochum. De beurs wordt eens per twee jaar gehouden en de organisator van het event is MT Messe & Event. Vanaf het voorjaar 2023 vindt ook een editie van de DIAM plaats in Duitsland, Leipzig. De beurs is toegankelijk voor vak bezoekers uit o.a. chemische en petrochemische industrie, raffinaderijen, centrales, stadsverwarming, water- en afvalwaterbeheer, groot-groen, engineering, technische hoge scholen en universiteiten.

Adexpo levert al sinds de start in 2013 meubilair voor verschillende stands aan de DIAM vakbeurs. Of het nu gaat om een totaal inrichting voor je stand bestaande uit stoelen, tafels, barkrukken en balies tot keukenblokken en apparatuur, alles is hierin mogelijk. Wat denk je van de populaire serie genaamd ABOUT ? De serie omvat fauteuils en banken, stoelen, barkrukken en tafels. De ABOUT A CHAIR is gemakkelijk te combineren in diverse interieurstijlen. Een kunststofzitting of een gestoffeerde zitting, beide gecombineerd met eikenhouten poten. De stoel is in diverse kleuren te leveren. De combinatie is zo gemaakt, een strakke witte tafel of een ronde houten tafel, wat heeft jouw voorkeur?

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Ben jij op zoek naar een complete stand inrichting voor de DIAM? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl