CPHI Worldwide

Terug naar overzicht

De CPhI Worldwide is een gevestigde naam in de industrie, een hoogtepunt in de farmaceutische kalander waarbij professionals en leveranciers over de hele wereld onder één dak samen komen. De beurs is een platform voor leveranciers van farmaceutische ingrediënten, dat hen samen brengt met kopers en fabrikanten in één gespecialiseerde zone. Er wordt een indeling gemaakt op basis van categorieën; apis, productie op maat, fijne chemicaliën en tussen producten, hulpstoffen, geïntegreerde pharma, natuurlijke extracten.   Naast de CPhI zijn er nog 5 verschillende events die binnen deze beurs plaatsvinden;

  • ICSE fungeert als een internationaal platform dat CROs, CMO’s en CDMO’s verbindt met de farmaceutische gemeenschap. Exposerende bedrijven bieden een breed scala aan outsourcingdiensten, waaronder klinische proeven, IT, onderzoek, biotech, logistiek, laboratorium- en analytische diensten.
  • InnoPack is een toonaangevend platform voor farmaceutische verpakkingen en geneesmiddelenlevering dat al uw primaire, secundaire en tertiaire verpakkingsbehoeften dekt. Ontmoet de kopers die op zoek zijn naar een uitgebreid assortiment glas, zakjes, flessen, doppen, buizen en plastic verpakkingen, evenals print- en handelsmerkoplossingen.
  • P-MEC is niet alleen een toonaangevend platform voor professionals op het gebied van farmaceutische machines, apparatuur en technologie, maar is ook het snelst groeiende evenement van CPhI Worldwide, dat de afgelopen twee jaar in omvang is verdubbeld. Hier kunt u kopers en distributeurs ontmoeten van productiemachines die worden gebruikt voor de productie van afgewerkte ingrediënten, verpakkingen en cleanroom- / laboratoriumapparatuuroplossingen.
  • FDF brengt elk aspect van de afgewerkte doseringsketen samen op één wereldwijde locatie: van Big Pharma en CMO tot out-licensing specialisten, eindproductdistributeurs, eindgebruikersagenten en thuismarkten.
  • BioProduction brengt de kleine en grote molecuulwerelden samen. Met een focus op bioprocessing en productie stelt deze nieuwste toevoeging aan de CPhI-evenementen farma- en biofarmabedrijven in staat om te netwerken en van elkaar te leren in een open, wereldwijde omgeving.

CPhI brengt meer dan 170 landen samen met +2.500 exposerende bedrijven. In totaal zijn er zo’n 100 conferenties en activiteiten tijdens de beurs.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

De beurs vindt plaats in Fiera Milano, Italië en wordt jaarlijks gehouden. De organisatie is UBM EMEA. Adexpo levert al jaren bij Fiera Milano voor o.a. CPHI. Wil je een indruk van een complete stand inrichting tijdens de CPHI vakbeurs? Bekijk dan onderstaande impressie. Hier is het volgende meubilair te zien: Stoel BASKET Wit, Zittafel COPENHAGUE ø90 Off white.

Ben jij op zoek naar een complete stand inrichting voor de CPhI? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl