De Bouwbeurs is de plek waar iedere specialist in de uitvoerende en voorschrijvende bouw bij moet zijn. De grootste vakbeurs voor de bouw in Nederland biedt vijf dagen lang een uitgebreid aanbod aan interessante content, contact met de juiste doelgroep en zorgt voor de beste leads. De bouwbeurs is ambitieus, innovatief, duurzaam en richtinggevend en ondanks uitdagende tijden, zeer toekomstgericht.

De bouwketen verandert razendsnel met een groeiende aandacht voor milieu en circulariteit, geholpen door positieve ontwikkelingen in technologie. Deze veranderingen en ontwikkelingen vragen om juist nu de verbinding met elkaar aan te gaan en als bouwsector nog sterker te worden. Ingegeven door regelgeving vanuit de overheid, maar zeker ook omdat de sector nu zeer snel nieuwe technologieën adopteert en structureel op zoek is naar duurzame, circulaire oplossingen. BouwBeurs levert een bijdrage bij het verbinden van de vele disciplines in de sector. BouwBeurs is trots op de bouwsector en zal zich nóg meer profileren als een plek waar kennis en contact bij elkaar komen. BouwBeurs R&D richt zich op de bouw van morgen. Tijdens de beurs zal via congressen en seminars kennis worden gedeeld over hoe je komt tot een duurzamere, efficiëntere bouwsector.

De vakbeurs wordt georganiseerd door Jaarbeurs Utrecht waar het event ook plaats vindt. De beurs wordt eens in de twee jaar gehouden en is de grootste beurs op gebied van bouw van Nederland.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert bij de Jaarbeurs in Utrecht voor diverse beurzen en evenementen waaronder ook de Bouwbeurs. Voor een indruk van een paar stands kan je onze projecten pagina raadplegen. Voor de bouwbeurs 2017 hebben we o.a. het volgende meubilair geleverd: Barkruk LEM RIBBEL wit, Statafel TROMPET, Barkruk VOLT Oranje, Statafel VIGO 83×83 Wit.

Ben jij op zoek naar een complete stand inrichting voor de Bouwbeurs? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl