De beurs Bauma is de grootste vakbeurs ter wereld als het gaat om bouw. Wat drijft de bouw-, bouwmaterialen- en mijnbouwmachine industrie? Al jaren vinden exposanten en bezoekers antwoorden op deze vragen tijdens de Bauma. Met het oog op de toekomst biedt men de internationale industrie een gemeenschappelijk platform voor innovaties, grensoverschrijdende uitwisselingen en verreikende perspectieven.

De Bauma vakbeurs vindt plaats in Messe München. Zij zijn ook de organisator van deze beurs. De beurs duurt meestal zo’n 7 dagen en vindt 1x per drie jaar plaats. Met meer dan 3.500 exposanten en bijna 630.000 bezoekers uit meer dan 215 landen én een beursoppervlakte van maar liefst 614.000 M2 kan je wel zeggen dat dit een grote vakbeurs is. De beurs is toegankelijk voor exposanten, vakmensen en consumenten. De beurs wordt opgedeeld in diverse hallen. Tevens wordt er ook  gebruik gemaakt van de buiten tentoonstellingsruimte om bijvoorbeeld bouwmachines en vrachtwagens te presenteren, maar denk ook aan kranen en boren.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Omdat er ook een groot buitenterrein ingericht wordt voor de Bauma, heb je natuurlijk ook meubilair nodig wat buiten te gebruiken is. Ga je voor een barkruk met statafel of een loungeset? Hier vindt je het meubilair terug wat ook geschikt is voor outdoor.

Ben jij op zoek naar een complete stand inrichting voor de beurs Bauma? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl