De Batibouw is een grote beurs op het gebied van Bouw in België. Het is de belangrijkste vakbeurs in de bouw, renovatie en woonsector. De beurs wordt georganiseerd voor zowel vakbezoekers als consumenten. Met een totaal oppervlakte van 120.000 M2 en 300.000 bezoekers ( waarvan 75.000 vaklui).
De beurs werd in 1960 voor het eerst georganiseerd onder de naam Salon van de Bouw in het internationaal Rogiercentrum in het centrum van Brussel. Inspiratie voor de beurs werd door organisator Georges De Vestel opgedaan bij het Parijse Batimat. Vanaf 1973 werd de naam Salon van de Bouw omgedoopt tot Batibouw zoals het nu nog steeds heet. Intussen wordt de Batibouw jaarlijks gehouden in Brussels Expo. De vakbeurs wordt door Fisa Brussels georganiseerd.  In de 12 hallen met elk hun eigen segment, kan je het (ver)bouwproces van a tot z opvolgen. Zo is er een complete hal met keukens, badkamers , verwarming, ruwbouwmaterialen, binnen afwerking etc.. De beurs telt zo’n 1.000 exposanten waaronder fabrikanten en producenten en vertegenwoordigt meer dan 2.500 merken.

In 2020 werd de beurs in een volledig nieuw jasje gestoken, want de Batibouw krijgt een nieuwe indeling en de professionele dagen zullen worden vervangen door aparte vakbeurzen tijdens de Batibouw en nog steeds op dezelfde locatie. Deze evenementen zijn:
Installpro is een vakbeurs voor de installateurs van HVAC, sanitair en elektriciteit.
Probuild is een beurs gericht voor de ruwbouw, daken en profielen
Project richt zich op B2B evenement voor de niet-residentiele markt, architecten, bouwpromotoren en projectontwikkelaars.
BBA is voor realisaties van architecten en exposanten
Build-it is het enige ICT evenement georganiseerd op bouw- en renovatiebeurs in België.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al diverse jaren bij Brussel Expo. Wil je meer weten over Brussel Expo, klik dan hier. Laat je inspireren door de foto’s van beursstands op de Batiibouw 2019 en Batibouw 2016. Hier is o.a. het volgende meubilair van Adexpo te zien: Statafel PONTA wit 140×60, Barkruk ABOUT A BARSTOOL Wit, Statafel PUB ø80 Wit, Fauteuil LOTUS Cognac, Salontafel Quadrum 60×60 Zwart. Op de impressie foto’s van 2016 kom je het volgende meubilair tegen: Barkruk ABOUT A BARSTOOL Zwart, Statafel PONTA 140×60 Wit.

Ben jij op zoek naar een complete stand inrichting voor de beurs Batibouw? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl