De beurs Ambiente is een internationale consumentengoederen beurs. De Ambiente is een van de belangrijkste shows van Europa in zijn soort en presenteert zich als een centraal platform voor de order business voor het komende seizoen. Hier presenteren de toonaangevende internationale exposanten zich en tonen hun producten en innovaties op het gebied van tafel, keuken, huishouden, cadeau, huis, inrichting en decoratie. Daarnaast worden er complete oplossingen voor hotels en innovatieve restaurantconcepten aangeboden voor de horeca. Een ander belangrijk kenmerk van de beurs is de contract business. Het gaat om binnen en buitenoplossingen voor de inrichting van bijvoorbeeld kantoorgebouwen, hotels en cruiseschepen. Bezoekers krijgen een unieke kans om ideeën en ervaringen uit te wisselen met gespecialiseerde exposanten over de hele wereld en met experts zoals architecten en ontwerpers. Er zullen vele presentaties, prijsuitreikingen en tal van acties met het gebied van duurzaamheid, creativiteit gehouden worden. De beurs is alleen toegankelijk voor handelsbezoekers op het gebied van dineren, geven en wonen.

De Ambiente wordt jaarlijks georganiseerd door Messe Frankfurt wat ook tevens de locatie is van de beurs. De beurs duurt ca. 5 dagen en er staan zo’n 4.400 exposanten uit meer dan 90 verschillende landen. Met meer dan 130.000 bezoekers verspreid over de hallen is het een grote beurs voor Messe Frankfurt. Bereid je bezoek voorafgaande de beurs goed voor, dit kan op de website van de beurs zelf.

Adexpo levert bij de Messe Frankfurt voor o.a. de Ambiente. Bekijk onze projectenpagina voor inspiratie voor je beursstand. Wil je graag het nieuwste meubilair op je stand, dan kan je onze pagina met nieuwe items in de gaten houden, klik hier. ‘Meet de Greet’ desinfectiezuil als toevoeging aan je stand.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Ben jij op zoek naar een complete stand inrichting voor de beurs Ambiente? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl.