Achema staat voor Ausstellungstagung für chemisches Apparatewesen. Het is de grootste vakbeurs voor de procesindustrie voor chemische technologie, procestechnologie en biotechnologie. De beurs wordt al sinds de jaren ’20 van de 20e eeuw georganiseerd en is in de loop der jaren verder uitgegroeid tot de Achema zoals we die nu kennen. De beurs trekt enkele duizenden internationale exposanten en tevens zo’n 144.000 bezoekers. De Achema brengt chemici, ingenieurs en procestechnologen samen maar ook biotechnologen, energie- en milieudeskundigen, IT specialisten en vakdeskundigen uit vele andere disciplines.

Eens per drie jaar wordt de beurs georganiseerd door Dechema Ausstellung en deze wordt de laatste edities steeds in de Messe Frankfurt gehouden. Met meer dan 130.000 M2 aan beursoppervlak is dit ’s werelds grootste beurs op het gebied van proces- en chemische industrie. De beurs is verdeeld in de volgende hallen met thema’s: Digitale hub – oplossingen voor operations, productie en onderhoud. Engineering – ontwikkeling, planning en uitvoering van complete productie eenheden. Industriële en arbeidsveiligheid – veiligheidsconcepten voor de chemische installaties. Instrumentatie-, besturings- en automatiseringstechnieken. Laboratorium- en analysetechnieken. Literatuur, informatie en leermiddelen, Materiaaltechnologie en testen, Mechanische processen, Farmaceutische verpakking en opslagtechnieken, Pompen en compressoren, Onderzoek en innovatie, Thermische processen.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Wil je graag een totaalbeeld krijgen van een stand welke ingericht is met Adexpo meubilair? Bezoek dan onze projecten pagina op de website. Hier vindt je diverse projecten van beurzen uit het verleden. Ga voor een mooie ruim opgezette loungehoek in je stand met bijvoorbeeld de serie SVEG aan de slag, ontworpen door de leverancier Kragelund.
Deze serie bestaat uit een fauteuil, een tweezitsbank en een driezitsbank en is daarom ideaal om te combineren op je stand. De serie is uitgevoerd is een zand grijze kleur.

Ben jij op zoek naar een complete stand inrichting voor de beurs Achema? Vraag hier vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl.