Als het gaat om veiligheid, gezondheid en beveiliging op het werk, ben je bij de Vakbeurs A+A aan het juiste adres. Er wordt een onderverdeling gemaakt van drie componenten; Persoonlijke bescherming, Operationele beveiliging en gezondheid op het werk. Van kleine bedrijven tot wereldspelers exposeren tijdens de A+A beurs. Zij presenteren producten, oplossingen en innovatieve concepten en thema’s. De veiligheidsinstructie blijkt een van sterkste te ontwikkelen en innovatieve industrieën te zijn. Met meer dan 2000 exposanten en 67.000 bezoekers is A+A een van de grootste beurzen ter wereld op het gebied van veiligheid en gezondheid op het werk.

De belangrijkste productcategorieën zijn o.a.: Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), Gezondheid op het werk, Preventie met een hoog risico, Milieubescherming op het werk, Voorkomen van materiele schade en kwaliteitsvermindering, Meettechniek ter voorkoming van storingen en ongevallen. De beurs is gericht voor de internationale markten, gekwalificeerde vakbezoekers uit de sector, gerelateerde beroepen en competenties.

De beurs wordt georganiseerd door Messe Düsseldorf en vindt 1x per twee jaar plaats. Zij organiseren vele grote evenementen welke bij hun eigen locatie plaats vinden in Düsseldorf. Ben je van plan om de vakbeurs A+A te bezoeken? Bereid je bezoek dan op voorhand voor op de website van A+A. Hier kan je de beursplattegrond en exposantenlijst terug vinden. Tevens vind hier je alle praktische informatie zoals openingstijden en bereikbaarheid terug.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Adexpo levert al diverse jaren bij de A+A én is ook leverancier bij Messe Düsseldorf. Lees meer over projecten en beurzen op onze projecten pagina. Hier zijn diverse beursprojecten terug te vinden met ingerichte stands. Vergeet ook het meubilair voor ‘achter de schermen’ niet te huren zoals keukeninrichting of opbergrekken.

Ben jij op zoek naar een complete stand inrichting voor de beurs A + A? Vraag vrijblijvend je offerte aan of neem direct contact met ons op, telefoonnummer: 0165-573939 of mail je aanvraag naar info@adexpo.nl