Rotterdam Ahoy

Terug naar overzicht

Rotterdam Ahoy:  een podium van wereldformaat met oneindig veel mogelijkheden. Rotterdam Ahoy is een meester in het creëren van evenementen die je bijblijven. Bij Rotterdam Ahoy kun je dansen, zaken doen, uit volle borst zingen, in stilte genieten én aanmoedigen. Ze leven altijd in het hier en nu, want alles is live. Hun naam staat voor een ongekend verleden en een inspirerende toekomst en daar zijn ze trots op. De geschiedenis van Rotterdam Ahoy begint bij de wederopbouw van Rotterdam in 1950 en dat resulteert in een verbondenheid met de stad. Net als de stad zijn ze direct, creatief, ondernemend, eerlijk, energiek en nuchter.

Rotterdam Ahoy is iconisch voor veel mensen. Hier zag je voor het eerst je popidool in levende lijve of lanceerde je jouw zakelijke evenement. Alleen bij Rotterdam Ahoy heb je een arena, hallen en een congrescentrum onder één dak en dat is uniek in binnen- en buitenland. Een onuitwisbare indruk achterlaten is wat hun drijft, elke dag weer. Ze zijn een relatief kleine organisatie waar vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan. Standaard denken ze in kansen en ze zijn niet vies van een uitdaging. Moeiteloos schakelen ze tussen een concert, internationaal congres, sporttoernooi en vakbeurs. Ze zetten elk evenement vol in de schijnwerpers en daarin maken ze geen onderscheid. Of het nu gaat om een eigen productie of een evenement dat ze samen met hun klanten realiseren, hun inzet is groot.

Bekijk de Adexpo beurskalender voor alle beurzen in Rotterdam Ahoy waar wij gegarandeerd leveren.

Staat uw evenement er niet bij? Contacteer ons voor een offerte op maat!

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement in Rotterdam Ahoy? Wil je loungemeubilair met salontafels huren voor bijvoorbeeld het North Sea Jazz festival, de Breakbulk, Europort, ABN AMRO World Tennis Tournament, Peftec of Infratech? Dan zit je goed bij Adexpo. Wij regelen je meubilair in Rotterdam Ahoy. Dat wil zeggen, we leveren het op de stand, pakken het meubilair uit en nemen de emballage mee. En na afloop van de beurs halen we alles weer retour. Van zitmeubilair tot keukenmateriaal, van lampen tot vazen, bij Adexpo worden vele meubelsoorten vertegenwoordigd voor de volledige aankleding van je stand. Mocht je bijvoorbeeld gebruik willen maken van designmeubilair van het Italiaanse merk Arrmett, dan biedt Adexpo een kleurrijke keuze in stoelen en barkrukken aan die goed met elkaar te combineren zijn. Even kleurrijk is de serie COMA van het Spaanse merk ENEA. De serie COMA omvat barkrukken, baliekrukken en tabouretten, op vele manieren in te zetten en te combineren. Ook van het merk ENEA is de nieuwe serie KAIAK, stoelen en fauteuils zijn verkrijgbaar bij Adexpo in zwart en eiken uitvoering, beide met een zwart poedercoated onderstel.

 

Je kunt bij Adexpo van diverse merken stoelen, barkrukken, loungemeubilair, banken en tafels huren voor je evenement in Rotterdam Ahoy. Denk ook aan ontwerpen van welbekende designers als Philippe Starck en Arne Jacobsen. Wil je een congres of meeting organiseren met honderden congresstoelen, tafels en balies? Wij leveren het in Ahoy Rotterdam. Een stoel kan niet zonder een tafel. Oneindige combinaties in vorm en kleur zijn mogelijk, waarin we je kunnen adviseren.

Adexpo verhuurt haar meubilair graag op beurzen in Rotterdam Ahoy. Adexpo is gunstig gesitueerd ten opzicht van Rotterdam Ahoy, binnen een uur kunnen we ter plaatse zijn. Dat betekent dat er snel geschakeld kan worden.

Benieuwd naar andere locaties waar wij regelmatig verhuurmeubilair leveren in Nederland? Bekijk hier enkele andere beurslocaties in Nederland! Mis je een locatie? Geen zorgen! Niet alle locaties hebben wij beschreven op onze website. Neem contact met ons op via email info@adexpo.nl of bel ons op 0165 57 39 39 om een offerte op maat te ontvangen.