Expo Houten

Terug naar overzicht

Expo Houten werkt met een slagvaardig team van ervaren en betrokken medewerkers die creatief, flexibel en ondernemend zijn ingesteld. Zij werken met korte lijnen: je hebt één contactpersoon voor je totale project.
Door hun slagvaardige organisatie kun je rekenen op een overzichtelijke begroting en concurrerende tarieven voor je event. In de uitvoering kun je rekenen op een uitgebreide dienstverlening; van logistieke ondersteuning en begeleiding bij de standbouw en van parkeerbegeleiding, beveiliging, gastenregistratie en hostesses tot volledige ontzorging van je evenement.
Het zal je dan ook niet verbazen dat zij veel van onze opdrachtgevers al jarenlang tot hun vaste relaties mogen rekenen.
Expo Houten ontvangt gemiddeld 250.000 bezoekers per jaar en organiseert ca. 250 beurzen, congressen en vergaderingen.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in Expo Houten waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

 

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement in Expo Houten? Wil je designstoelen of bureaustoelen met bureaus huren voor bijvoorbeeld de Fruitteelt Vakbeurs, Vakbeurs Mobiliteit, Foodspecialiteiten, Taxi Expo of Vakbeurs Klimaat? Dan zit je goed bij Adexpo. Wij regelen je meubilair voor Expo Houten. Dat wil zeggen, we leveren het op de stand, pakken het meubilair uit en nemen de emballage mee retour. Van lampen tot aan een kapstok, ook dat is te vinden bij Adexpo en we leveren het in Expo Houten.

Mocht je gebruik willen maken van designmeubilair zoals bijvoorbeeld het Deense merk Fritz Hansen, dan biedt Adexpo een enorme keuze. Adexpo verhuurt van Fritz Hansen de fauteuil EGG, de fauteuil SWAN en de vlinderstoelen en –krukken, beroemde ontwerpen van de hand van Arne Jacobsen, op je evenement in Expo Houten. Allemaal masterpieces die je op je stand kunt huren.

Een iconisch ontwerp van het Italiaanse merk Segis is de serie BREEZE, ontworpen door Carlo Bartoli. De serie BREEZE is te huren bij Adexpo in zwart wit en rood, zowel als stoel en als barkruk.

Wil je een congres of meeting organiseren met honderden conferentiestoelen of congresstoelen en bijbehorende tafels? Ook daarvoor ben je bij Adexpo aan het juiste adres.

Gelegen aan de A27 is Expo Houten een niet te missen complex met ruime parkeergelegenheid. Daarnaast is de Expo Houten vanuit Roosendaal snel aan te rijden en zijn we in staat om eventuele nabestellingen of omruilingen binnen aanzienlijke tijd te organiseren.

Benieuwd naar andere locaties waar wij regelmatig verhuurmeubilair leveren in Nederland? Bekijk hier enkele andere beurslocaties in Nederland! Mis je een locatie? Geen zorgen! Niet alle locaties hebben wij beschreven op onze website. Neem contact met ons op via email info@adexpo.nl of bel ons op 016557 3939 om een offerte op maat te ontvangen.