Evenementenhal Gorinchem

Terug naar overzicht

Op een half uurtje rijden van onder meer Utrecht, Breda, Den Bosch en Rotterdam, bevindt zich het indrukwekkende evenementencomplex in Gorinchem. Direct gelegen aan de snelwegen A15 en A27 vormt deze centrale plek dé ideale locatie voor evenementen. Vanuit Roosendaal is deze locatie ook zeer goed en snel aan te rijden.

Bij Evenementenhal Gorinchem is elk evenement in goede handen. In 2016 is de evenementenlocatie overgenomen door Easyfairs en daarmee behoort de organisatie nu wereldwijd tot de top 20 van beurs- en evenementenorganisators. Met een schat aan ervaring in het organiseren van eigen evenementen en beurzen is Gorinchem dé locatie voor uw event! Of het nu gaat om een indoor muziekfestival, beurs, inspirerend congres of productpresentatie.

Op zoek naar een locatie voor een groot evenement? De grote industriële beurshal, bestaande uit hoog- en laagbouw, is de perfecte locatie voor tal van verschillende evenementen. De hoogbouw van de hal heeft plafonds op 18 meter hoogte en de plafonds in de laagbouw zijn 4,5 meter hoog. Gezamenlijk zijn deze hallen samen 15.000 m2. Deze ruimte is geschikt voor tal van verschillende evenementen en biedt ruimte aan maximaal 15.000 personen. Evenementenhal Gorinchem is er klaar voor om weer events en bijeenkomsten te organiseren. Deze bijeenkomsten worden uiteraard georganiseerd conform de 1,5 meter afstand richtlijn van het RIVM.

Tevens beschikt Evenementenhal Gorinchem over diverse kleinere ruimtes en congres- en vergaderzalen.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in Evenementenhal Gorinchem waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement in Evenementenhal Gorinchem? Wil je congresstoelen met zittafels huren voor bijvoorbeeld de Empack, Bakkersvak, Autoprofvakbeurs, Beautydays of Rundveemechanisatiedagen? Dan zit je goed bij Adexpo. Wij regelen je meubilair in Evenementenhal Gorinchem. Dat wil zeggen, we leveren het op de stand, pakken het meubilair uit en nemen de emballage mee retour. Van lockerkast tot aan statafels met barkrukken, bij Adexpo kun je terecht voor vele toepassingen.

Mocht je gebruik willen maken van designmeubilair zoals bijvoorbeeld van het Italiaanse merk Lapalma, dan hebben we onder andere de beroemde krukken LEM in het assortiment, verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze krukken zijn ruim 20 jaar geleden ontworpen door Shin & Tokomo Azumi en zijn nog steeds erg populair onder standhouders. Meer recent heeft Adexpo de serie MIUNN aan de collectie toegevoegd. Deze bestaat uit witte en zwarte stoelen en barkrukken. Deze zijn ontworpen door Karri Monni voor Lapalma.

Het Deense merk Softline wordt ook goed vertegenwoordigd bij Adexpo in diverse soorten en veelkleurig zitmeubilair (voornamelijk fauteuils en poefen). Denk bijvoorbeeld aan de fauteuils HELLO, modulair zitmeubilair (aan elkaar te koppelen) NOA, fauteuils ORLANDO, poefen (en gecombineerd met een blad tot salontafel) DRUMS, salontafels (en gecombineerd met een kussen tot poef) ALMA en de wolkvormige poefjes CHAT in de kleuren wit, blauw en groen, in 2 maten verkrijgbaar.

Laat je inspireren op onze website of neem contact met ons op. Wij kunnen je adviseren met het inrichten van je beursstand in de Evenementenhal Gorinchem. Natuurlijk staan we ook klaar om geheel vrijblijvend een offerte te maken.
Benieuwd naar andere locaties waar wij regelmatig verhuurmeubilair leveren in Nederland? Bekijk hier enkele andere beurslocaties in Nederland! Mis je een locatie? Geen zorgen! Niet alle locaties hebben wij beschreven op onze website. Neem contact met ons op via info@adexpo.nl of 0165573939 om een offerte op maat te ontvangen.