Beurslocaties Nederland

Een selectie van de locaties in Nederland waar Adexpo levert

RAI AMSTERDAM

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement in de RAI Amsterdam? Wil je stoelen of tafels huren voor bijvoorbeeld de PLMA, Provada of IBC? Dan zit je goed bij Adexpo als trotse preferred supplier van RAI AMSTERDAM.

Lees meer over RAI AMSTERDAM

JAARBEURS UTRECHT

Wil je meubilair huren voor een evenement, congres of je beursstand in Jaarbeurs Utrecht? Wil je barkrukken of bureaustoelen huren voor bijvoorbeeld de Second Home, 50Plusbeurs, Technishow, VSK, Infosecuriy, Webwinkelvakdagen of de Bouwbeurs? Bij Adexpo ben je aan het juiste adres.

Lees meer over JAARBEURS UTRECHT

ROTTERDAM AHOY

De geschiedenis van Rotterdam Ahoy begint bij de wederopbouw van Rotterdam in 1950 en dat resulteert in een verbondenheid met de stad. Net als de stad zijn ze direct, creatief, ondernemend, eerlijk, energiek en nuchter. Rotterdam Ahoy is iconisch voor veel mensen.

Lees meer over ROTTERDAM AHOY

BRABANTHALLEN DEN BOSCH

Al jaren bewijst Brabanthallen ’s-Hertogenbosch dat de grootte van een locatie niet ten koste hoeft te gaan van gastvrijheid en een prettige sfeer. In één van Nederlands grootste evenementenlocaties kun je elke m2 invullen zoals je dat wenst. Met diverse snelwegen en het openbaar vervoer op loopafstand is het de ideale evenementenlocatie.

Lees meer over BRABANTHALLEN DEN BOSCH.

MECC MAASTRICHT

MECC Maastricht  biedt organisatoren en bezoekers de mogelijkheid te kiezen voor een venue waar veiligheid, duurzaamheid en respect voor omgeving onlosmakelijk verbonden zijn met de bedrijfsvoering.

Lees meer over MECC Maastricht.

EXPO HOUTEN

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement in Expo Houten? Wil je designstoelen of bureaustoelen met bureaus huren voor bijvoorbeeld de Fruitteelt Vakbeurs, Vakbeurs Mobiliteit, Foodspecialiteiten, Taxi Expo of Vakbeurs Klimaat? Dan zit je goed bij Adexpo.

Lees meer over EXPO HOUTEN

EVENEMENTENHAL GORINCHEM

Op een half uurtje rijden van onder meer Utrecht, Breda, Den Bosch en Rotterdam, bevindt zich het indrukwekkende evenementencomplex in Gorinchem. Direct gelegen aan de snelwegen A15 en A27 vormt deze centrale plek dé ideale locatie voor evenementen. Vanuit Roosendaal is deze locatie ook zeer goed en snel aan te rijden.

Lees meer over EVENEMENTENHAL GORINCHEM

EVENEMENTENHAL HARDENBERG

Met maar liefst 25.000 m2 aan expositieruimte, is in Hardenberg werkelijk alles mogelijk. Evenement in Evenementenhal Hardenberg? Adexpo levert op de stand, pakt het meubilair uit en neemt de emballage mee terug.

Lees meer over EVENEMENTENHAL HARDENBERG

TAETS ART AND EVENT PARK

Taets bevindt zich op het historische Hembrugterrein, deel van het Unesco Wereld Erfgoed ‘de stelling van Amsterdam’ en één van de meest toonaangevende culturele centra van de stad. Deze spectaculaire locatie biedt zowel neoclassicistische gebouwen aan het water, als ongepolijst rauw industrieel erfgoed en groene zones.

Lees meer over Taets Art and Event Park.